Suoraan sisältöön

Häiriötiedote

Järvi-Saimaan Palvelut Oy tekee asennustöitä vesijohtoverkostossa Juvalla to 8.12.2022. Töistä aiheutuu vedenjakelukatko Vehmaan ja Vuorenmaan alueille klo 12.00 alkaen. Katkon kesto noin 2 h. Vaikutusalueen kartta aukeaa tästä linkistä 8.12. katkoalue

Vesikatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä värihaittaa. Pyydämme juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu.

Vedenjakelukatkosta tiedotettiin nettisivujen lisäksi kohdennetuin tekstiviestein. Jos et saanut tekstiviestiä ja asut katkon alueella, käy lisäämässä yhteystietosi tiedotusjärjestelmään oheisen linkin kautta Häiriötiedotus - Juvan kunta

Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoa:

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

p. 050 400 8011

Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen

Mökit Melanen ja Melasenkoski - Vesa Huovinen ja Anja Hämäläinen

Mökit Melanen ja Melasenkoski - Vesa Huovinen ja Anja Hämäläinen

Yhteystiedot

Vesa Hämäläinen, puh. +358 400 863 542 / Anja Huovinen, puh. +358 445 400 520

anja.huippi@gmail.com

Avoinna

Koko vuoden

Verkkokauppa

Avaa verkkokauppa

Maalaismaisemassa, rauhallisella paikalla pienen Melanen-järven rannalla sijaitseva, kaikilla mukavuuksilla oleva pienen perheen mökki. Laiturilta kuulet lähellä olevan kosken rauhoittavan kohinan.

Melanen-järven rannalla, omassa rauhassaan sijaitseva, kaikilla mukavuuksilla varustettu kesämökki sopii hyvin pariskunnille ja pienille perheille. Mökin loiva, hiekka- ja mutapohjainen ranta sopii hyvin lasten rantaleikkeihin: vesipedot voivat pulikoida rauhassa, sillä mökillä on omaa rantaviivaa 200 metriä. Mökillä on oma sauna, jossa voi kiireettä nauttia pehmeistä löylyistä. Rannassa on laituri ja oma soutuvene. 

Lähistöllä on hyvät harrastusmahdollisuudet. Melanen-järven kautta kulkee koko perheen melontareitti, Oravareitti Sulkavan suuntaan,  pyöräily- ja patikointimahdollisuudet ovat myös hyvät. Kalaonneaan voi kokeilla vaikka mökin rannasta tai soutaa hieman ulommas järvelle. Kanootti löytyy tarvittaessa, ja polkupyöriä on saatavissa. Lähistöllä avautuvat hyvät marjatus- ja sienestysmaastot.

Melanen

Talviasuttava, yksikerroksinen, pyöröhirsinen 45 m² mökki, kesäaikaan käytössä myös makuuaitta. 
Lämmitysmuoto: puu- ja sähkölämmitteinen
Puulämmitteinen sauna sijaitsee samassa rakennuksessa (12 m², 4-5 saunojalle).
Vuodepaikkoja: 2+2 (makuuaitassa lisäksi 3 vuodepaikkaa). 
Makuualkovi: 1
Mökki sijaitsee lähellä matalaa, hiekka- ja mutapohjaista rantaa. Rantaviivaa 200 m. 
Lisätiedot ja varaukset: Melanen

Vuokralle tarjotaan myös pienempää, aivan Melasenkosken koskenniskalla sijaitsevaa, kahdelle henkilölle hyvin soveltuvaa, saunallista mökkiä. Kysy tästä kohteesta lisää Anja Huoviselta puh.  044 540 0520.