Suoraan sisältöön

Matkailijan Juva 2021

Matkailijan Juva 2021 -esitteeseen on koottu koko Juvan kirjo; nähtävyydet ja käyntikohteet, aktiviteetit, majoitusmahdollisuudet ja tapahtumatärpit. Ei muuta kuin suJuvasti lomalle! 

Juvalla on mistä valita. Ainutlaatuisia ja omaleimaisia käyntikohteita ja nähtävyksiä löytyy sekä taajamakeskustan alueelta että kylistä ja tapahtumatarjonta on runsasta kautta vuoden.

Luontoelämyksia ja aktiviteetteja tarjoavat perhemelontaan soveltuva melontareitti Oravareitti, Hiidenmaalla ja Neitvuorella Saimaan Luonterin maisemissa kulkeva polkuverkosto Hiidenmaan polut ja keskustan läheisyydessä kulkeva Gottlundin kierros. Pyöräilyreitit kulkevat kauniiden kylien, upeiden maisemien ja kiinnostavien käyntikohteiden kautta ja tutustuttavat Sinut Juvan monipuoliseen tarjontaan. Juvan rikkaaseen historiaan voit tutustua Juvan Partalan museoissa ja Pattoin perintötalolla. Kulttuurielämyksistä nautitaan Partalan Uuden Kesäteatterin ja Saimaan Teatterin esityksissä, Joroisten Musiikkipäivien konserteissa ja Juvan kirkossa heinäkuussa keskiviikkoisin kuultavissa kesäpäivän musiikkihetkissä.  

Lähiruokaelämyksia Juvalla riittää. Kauppaliikkeiden lisäksi paikallisten tuottajien lähiruokaherkkuja on tarjolla muun muassa Rapion Myllyllä, TeaHouse of Wehmaisilla ja Punaisen Piipun kievarissa sekä REKO Juva -lähiruokarenkaassa. Lähiruokaa ja muita paikallisia, laadukkaita tuotteita saa kesäaikaan osaa myös Koikkalan kuuluisalta kesätorilta ja Laavukylän iltatorilta taajamakeskustassa. 

Tutustu siis tarjontaamme ja ota suunta juvemmalle!