Suoraan sisältöön

Häiriötiedote

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa Juvalla vesijohtoverkoston asennustöitä viikolla 22. Töistä aiheutuu vedenjakelukatkoja seuraavasti:

  • Tiistaina 30.5. Taipaleen ja Ylämaan alueilla noin klo: 20.00–24.00. Vaikutusalueen kartta aukenee oheisesta linkistä. Vesikatkoalue 30.5.
  • Keskiviikkona 31.5. Viialanpolun ja Hepolammentien välillä noin klo: 14.00–20.00 välisenä aikana. Kartta katkoalueesta aukenee oheisesta linkistä. Kartta 31.5.

Huomioitavaa on, etteivät vesijohtoverkostoon liitetyt laitteet toimi katkon aikana. Huoltotöiden ajaksi kannattaa varata vettä talousvedeksi sekä WC:n huuhtelua varten.

Jakelukatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä sameutta. Pyydämme tällöin juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu. Värjäytynyttä vettä ei tule käyttää esimerkiksi pyykinpesuun, sillä se voi värjätä vaatteita.

Lisätietoa:
Tekninen päivystys 24/7, puh. 0400 255 195
Projektipäällikkö Jouni Heikkinen, puh. 044 4175272
Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen, puh. 050 400 8011

Toimintaa nuorille 

Nuorisotoiminta tarjoaa nuorille monipuolista vapaa-ajan toimintaa, harrastuksia, tietoa ja neuvontaa. Tavoitteena on tukea nuorten tasapainoista kehitystä, nuorten osallistumista ja edistää heidän  vaikuttamismahdollisuuksia erilaisten osallistavien ja ennaltaehkäisevien toimintojen kautta.

Nuoriso-ohjaajat ovat mukana lasten ja nuorten elämässä monissa yhteyksissä; tapahtumissa, nuorisotiloilla, kouluilla ja leireillä. Työtä tehdään liikkuvana-, jalkautuvana-, digitaalisena-  ja etsivänä nuorisotyönä. 

Toiminnassa on mukana eri yhteistyötahoja ja kolmannen sektorin toimijoita.

Nuorten avoin toiminta Sampolassa tiistaisin, keskiviikkoisin ja  perjantaisin

Nuorisotilalle voit tulla touhuilemaan monenlaisen askareen pariin tai hengailemaan rennosti kavereiden kanssa. Voit myös tulla jutustelemaan ohjaajien kanssa ja juomaan kupposen kahvia. Nuorisotilatoiminnan avointen ovien toiminnan kohderyhmänä ovat 13-17 -vuotiaat nuoret. Mininuokkarin kohderyhmänä ovat 3.-6. luokkalaiset.

Nuokkaritoiminnan tehtävänä on toteuttaa ja luoda mahdollisuuksia nuorten omalle vapaa-ajantoiminnalle ja harrastuksille. Toiminta ja tapahtumat suunnitellaan ja toteutetaan pääasiassa yhdessä nuorten kanssa. Nuorisotilalla avoimet ovet ovat tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. 

Nuokkari on kesätauolla! Syksyn aukioloajoista tiedotamme lähempänä aikana.

Mini-Nuokkaritoimintaa tiistaisin ja perjantaisin

Sampolan nuorisotilalla on myös alakouluikäisille oma kohtaamispaikka, kerhotoimintaa ja mahdollisuus lasten oman harrastustoiminnan kehittämiseen.

Mini-Nuokkarilla 3-6 -luokkalaisena voit osallistua erilaisiin ohjattuihin toimintoihin ja tavata kavereita. Tule nuokkarille viettämään aikaa ja nauttimaan hyvästä meiningistä.

Etsivä nuorisotyö

Etsivä nuorisotyö on erityisnuorisotyötä. Etsivä työ on nuorelle vapaaehtoista palvelua. Se on nuorten tarpeesta lähtevää sosiaalista, ennalta ehkäisevää, etsivää ja korjaavaa nuorisotyötä. Kohderyhmänä on alle  29-vuotiaat nuoret, jotka ovat koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolella. 

Etsivän nuorisotyön tarkoitus on auttaa nuoria hoitamaan niitä asioita, jotka edistävät nuorten itsenäistä elämää ja parantavat tulevaisuuden tavoitteiden saavuttamista.

Pienryhmien toiminta

Nuorisotoiminnassa on erilaisia pienryhmiä keskiviikkoisin ja torstaisin. Niitä järjestetään nuorille kiinnostuksen ja tarpeiden mukaan. Pienryhmissä jokainen nuori tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Ryhmän kanssa luodaan kasvuympäristö, jossa harjoitellaan arjen hallinnan, vuorovaikutus- ja sosiaalisia taitoja.