Suoraan sisältöön

Juvan lukio - monien mahdollisuuksien näyttämö

Juvan lukio on laadukas lähilukio. Kannustamme luovuuteen, yhteisöllisyyteen ja oma-aloitteisuuteen. Tarjoamme laadukkaan ja kodikkaan oppimisympäristön, yksilöllistä tukea ja vahvat jatko-opintovalmiudet. 

Martti Talvela-kampus

Juvan lukion tilat siirtyvät tammikuussa 2021 uuteen Martti Talvela- kampukseen.Uusi kampus tarjoaa lukiolaisille modernin oppimisympäristön ja -opetusvälineistön ja monikäyttöisen liikuntasalin. 

Opiskelijan edut

Lukiolaiset saavat henkilökohtaisen kannettavan tietokoneen. Lisäksi tarjoamme ilmaiset koulumatkat 5 km kauempana asuville lukiolaisille kunnan sisäisin kuljetuksin ja naapurikunnista julkisin bussivuoroin. 

Laaja valikoima kursseja

Valtakunnallisen opetussuunnitelman mukaisten kurssien lisäksi tarjoamme monipuolisen valikoiman koulukohtaisia kursseja. Verkko-opintoina laaja valikoima vieraita kieliä kuten espanja ja japani. Opiskelijana voit tutustua eri tieteisiin laajasti, jatko-opiskelumahdollisuudet huomioiden. Lisäksi voit valita erilaisia liikunta -, kuvataide-, ja musiikkikursseja muun opiskelun vastapainoksi. Mahdollisuus on jo lukioaikana suorittaa yliopisto -ja AMK-kursseja.

Lukioteatteri

Lukioteatteria jo yli 25-vuotta - vuosittain toteutettava musiikkiteatteriproduktio! Mahdollisuus oppia teatterin tekemisen eri osa-alueista osaavien ammattilaisten ohjauksessa. Ainutlaatuisia yhdessä tekemisen kokemuksia!

Kuvassa lukioteatterin esityksestä
Lukioteatteriesityksestä "Unelma onnesta"

Tieto- ja viestintätekniikkaa monipuolisesti opetuksessa mukana

Sähköiset oppimateriaalit ja oppimisalustat. Yksilöllistä valmennusta sähköisiin ylioppilaskirjoituksiin. Ohjausta myös jatko-opinnoissa tarvittaviin sähköisiin työvälineisiin

Tätä kaikkea ja paljon muuta on dynaaminen ja ulospäin suuntautunut lukiomme. Me kaikki Juvan lukiossa opettavat ja opiskelevat olemme siitä ylpeitä.

Kerromme sinulle mielellämme lisää palveluistamme ja toiminnastamme. Soita tai lähetä sähköpostia lukioomme.

Arkio Marjo

Opinto-ohjaaja

040 013 6167

marjo.arkio(at)juva.fi

Kossila Olli

Rehtori

040 508 3826

olli.kossila(at)juva.fi

Leskinen Kari

Apulaisrehtori

040 515 4729

kari.leskinen(at)juva.fi

Penttinen Jenni

Koulusihteeri

040 013 5054

jenni.penttinen(at)juva.fi

Juvan lukion pedanet-sivuille

Wilmaan kirjautuminen juva.inschool.fi