Suoraan sisältöön

Avoin varhaiskasvatus

Avoin perehryhmätoiminta

Avoimen varhaiskasvatuksen perheryhmätoiminnan tarkoituksena on tukea perheitä arjessa. Toiminta perustuu lasten ja vanhempien yhteiseen tekemiseen ja perheiden keskinäiseen vertaistukeen. Toiminnan sisältö muodostuu varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti ja toiminnan suunnittelussa huomioidaan myös huoltajien ja lasten osallisuus. Avoin perheryhmätoiminta on maksutonta.

Avoimen perheryhmätoiminnan toiminta-aika on elo-kesäkuu. Ryhmät toimivat kolme kertaa viikossa; maanantaisin klo 9.00 - 11.00, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9.30 - 11.30. Valitse osallistumispäivä ja ilmoittaudu mukaan ensimmäisellä käyntikerralla.

Vanhemmille on tarjolla myös ammattilaisen tukea, keskustelua kasvatuksesta, lapsen kehityksestä ja lapsiperheen arjesta. Lapsille on tarjolla leikkiseuraa ja tekemistä.

Toimintaan ovat tervetulleita lapsia kotona hoitavat isät, äidit ja isovanhemmat lapsineen. Tule mukaan tapaamaan muita vanhempia, jakamaan kuulumisia sekä juttelemaan arjen tärkeistä asioista kahvittelun lomassa.

Ajatuksia ja ideoita otetaan mielellään vastaan toiminnan kehittämiseksi. Isät, äidit, isovanhemmat ja kummit ovat myös tervetulleita järjestämään toimintaa itselleen ja muille.

Lämpimästi tervetuloa!

Käyntiosoite:
Hiihtäjäntie 3, 51900 Juva (käynti Vesiliikuntakeskus Sampolan yläpihan puolelta)

Kauppinen Titta

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

040 351 8687

avoinvarhaiskasvatus(at)juva.fi

Avoimien perheryhmien ohjaus