Suoraan sisältöön

Sujuvaa asumista Juvalla

Juva tarjoaa asukkaille ja yrittäjille kaupunkitasoiset palvelut viihtyisässä, puhtaassa maalaismaisemassa, erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Toimivat peruspalvelut takaavat sujuvan arjen kaikenikäisille, ja rakenteilla oleva Martti Talvela -kampus tarjoaa modernit ja viihtyisät tilat oppimiselle. Vapaa-ajan aktiviteettaja löytyy moneen makuun.

Ajankohtaista

Tässä muutama syy, miksi tulla Juvalle

Juva sijaitsee keskeisellä paikalla. Lähimpiin kaupunkeihin on matkaa 40-60 km. Pohjois-etelä-suunnassa kunnan halki kulkee valtatie 5, jota peruskorjataan parhaillaan. Korjaushankkeessa kaksikaistainen tie muutetaan nelikaistaiseksi valtaväyläksi, jolloin Juvan saavutettavuus paranee entisestään.

Toimivat peruspalvelut

Juvalla on toimivat julkiset peruspalvelut kaikenikäisille. Terveyspalveluista huolehtii moderni terveyskeskus neuvoloineen, röntgeneineen ja hammashoitoloineen. Perheen pienimmille on tarjolla päivähoitoa päiväkodissa, ryhmäperhepäiväkodissa tai perhepäivähoidossa. Vuoropäivähoitoa tarjoava päiväkoti Mesikämmen helpottaa vuorotöissä käyvien vanhempien arkea.

Rakenteilla upea Martti Talvela -kampus

Juvalle on rakenteilla uusi koulukeskus, Martti Talvela -kampus. Elinkaarihankemallilla rakennetaan kuntaan uusi yhtenäiskoulu, lukio, 100-paikkainen päiväkoti ja liikuntahalli nykyisen koulukeskuksen alueelle. Uudet tilat otetaan käyttöön tammikuussa 2021. 

Tutustu Martti Talvela -kampukseen

Järviluonnon monet mahdollisuudet

Kaunis luonto, monet järvet ja kunnan eteläosissa avautuva Saimaa luovat upeat puitteen luonnossa liikkumiseen, retkeilyyn, metsästykseen, kalastukseen ja melontaan. Vesiliikuntakeskus Sampola tarjoaa monipuoliset vesiaktiviteetit kuntosalin lisäksi.

Katso tästä tekemistä ja kokemista moneen makuun

Karttakuva Juvan sijainnista
Juvan keskeisestä sijainnista Itä-Suomessa on etua yrityksille, asukkaille ja matkailijoille. Tänne on helppo tulla ja lähikaupunkien palvelut ovat helposti saavutettavissa. Esimerkiksi Juvan Vehmaa on yrityksille mainio menestyksen paikka valtatie 5:n ja 14-tien risteyksessä.