Suoraan sisältöön

Häiriötiedote

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa Juvalla vesijohtoverkoston asennustöitä viikolla 22. Töistä aiheutuu vedenjakelukatkoja seuraavasti:

  • Tiistaina 30.5. Taipaleen ja Ylämaan alueilla noin klo: 20.00–24.00. Vaikutusalueen kartta aukenee oheisesta linkistä. Vesikatkoalue 30.5.
  • Keskiviikkona 31.5. Viialanpolun ja Hepolammentien välillä noin klo: 14.00–20.00 välisenä aikana. Kartta katkoalueesta aukenee oheisesta linkistä. Kartta 31.5.

Huomioitavaa on, etteivät vesijohtoverkostoon liitetyt laitteet toimi katkon aikana. Huoltotöiden ajaksi kannattaa varata vettä talousvedeksi sekä WC:n huuhtelua varten.

Jakelukatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä sameutta. Pyydämme tällöin juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu. Värjäytynyttä vettä ei tule käyttää esimerkiksi pyykinpesuun, sillä se voi värjätä vaatteita.

Lisätietoa:
Tekninen päivystys 24/7, puh. 0400 255 195
Projektipäällikkö Jouni Heikkinen, puh. 044 4175272
Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen, puh. 050 400 8011

Sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoimen palvelut apunasi

1.1.2023 alkaen Essote on osa Etelä-Savon hyvinvointialuetta eli Eloisaa. Hyvinvointialue tuottaa, kehittää ja järjestää sosiaali- ja terveyspalveluja sekä pelastustoimen palveluja 12 kunnan alueella 133 tuhannelle Etelä-Savon maakunnan asukkaalle. Alueen kuntia ovat Enonkoski, Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa, Pieksämäki, Puumala, Rantasalmi, Savonlinna ja Sulkava.

Hyvinvointialue on valtakunnallisessa sote-uudistuksessa syntynyt kunnista ja valtiosta erillinen julkisoikeudellinen yhteisö, jolla on alueellaan itsehallinto. Suomessa on 21 hyvinvointialuetta.

PALVELUT JATKUVAT TAMMIKUUSSA KUTEN ENNENKIN
Essoten alueella asuville sosiaali- ja terveyspalveluiden palvelukanavat säilyvät alkuvuonna 2023 ennallaan ja tutut yksiköt palvelevat kuten ennenkin. Essoten nettisivut ovat avoinna vielä alkuvuoden, kunnes hyvinvointialueen nettisivut kehittyvät täyttämään tarvittavat palvelutiedot.

Alla olevaa linkkiä klikkaamalla pääset Etelä-Savon hyvinvointialueen sivustolle.
Eloisa - Etelä-Savon hyvinvointialue (etelasavonha.fi)

Alla olevaa linkkiä klikkaamalla pääset lukemaan ELOISAN 1/2023 tiedotten:
ELOISA - Etelä-Savon hyvinvointialueen julkinen tiedote 1/2023 (pdf, 197 kt)

Suoraan asiaan

TIETOA KORONAVIRUKSESTA:

Tästä klikkaamalla pääset Etelä-Savon hyvinvointialueen www-sivuille, jossa on koottuna tietoa ja ohjeistusta koronavirusasiaan liittyen

Alla olevista linkeistä pääset suoraan haetuimpiin palveluihin etelasavonha.fi-sivuilla.