Suoraan sisältöön

Juvan kulttuurisivut

Onko sinulla tarinoita Juvasta tai juvalaisista, jotka haluat kertoa muillekin? Onko sinulla Juva -aiheisia valokuvia? Juvan kulttuurisivut on tehnyt Toenperän Juvan kirjasto ja kirjoittajatiimiin pääsee mukaan.

Mille kylälle oopperalaulaja Martti Talvela perusti luomulammastilan? Mitä tapahtui jyryjouluna 1829? Kuinka vanha on Juvan vaakuna? Mille harjulle kokoonnuttiin laulujuhliin? Juvan kulttuurisivuille kootaan tarinoita juvalaisista kulttuurintekijöistä, paikkojen ja tapahtumien historiasta. Sivut on tehnyt Toenperän Juvan kirjasto. Sivuston kirjoitukset on luokiteltu teemoittain. Kaikki artikkelit näkyvät etusivulla kirjoitusjärjestyksessä ja aakkosissa Juva-teeman alla.

Iso osa kirjoituksista on luotu vapaaehtoisvoimin, ja uudet kirjoittajat toivotetaan tervetulleiksi! Onko sinulla juvalainen sukulainen tai tuttu ihminen, jonka tarinan haluat kertoa muillekin? Tai haluatko etsiä tietoa jonkin juvalaisen paikan historiasta ja kirjoittaa siitä? Onko sinulla sivuille sopivia valokuvia? Ota yhteyttä Juvan kirjastoon vaikkapa sähköpostilla juvan.kunnankirjasto@juva.fi, niin pääset mukaan kirjoittajaryhmään.  

Siirry Juvan kulttuurisivuille tästä.