Suoraan sisältöön

Häiriötiedote

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa Juvalla vesijohtoverkoston asennustöitä viikolla 22. Töistä aiheutuu vedenjakelukatkoja seuraavasti:

  • Tiistaina 30.5. Taipaleen ja Ylämaan alueilla noin klo: 20.00–24.00. Vaikutusalueen kartta aukenee oheisesta linkistä. Vesikatkoalue 30.5.
  • Keskiviikkona 31.5. Viialanpolun ja Hepolammentien välillä noin klo: 14.00–20.00 välisenä aikana. Kartta katkoalueesta aukenee oheisesta linkistä. Kartta 31.5.

Huomioitavaa on, etteivät vesijohtoverkostoon liitetyt laitteet toimi katkon aikana. Huoltotöiden ajaksi kannattaa varata vettä talousvedeksi sekä WC:n huuhtelua varten.

Jakelukatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä sameutta. Pyydämme tällöin juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu. Värjäytynyttä vettä ei tule käyttää esimerkiksi pyykinpesuun, sillä se voi värjätä vaatteita.

Lisätietoa:
Tekninen päivystys 24/7, puh. 0400 255 195
Projektipäällikkö Jouni Heikkinen, puh. 044 4175272
Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen, puh. 050 400 8011

Tapahtumat Juvalla

Yhteisöt, yhdistykset ja yritykset voivat ilmoittaa tapahtumansa mukaan Juvan omaan tapahtumakalenteriin. Ystävien kutsuminen menoon mukaan ja tapahtumien jakaminen sosiaalisessa mediassa on nyt entistä helpompaa!

Ilmoittaminen on vaivatonta: tapahtumatietojen lisäksi tarvitset vain tapahtumasi teemaan sopivan kuvan. Mikäli Sinulla ei ole tapahtumaan liittyvää kuvaa, voit hakea sellaisen ilmaisesta kuvapankista. Kaikkien vapaasti käytettävissä olevia kuvapankkeja on useita, esimerkiksi Pixabay ja Unspash. Näihin kuvapankkeihin voit tutustua osoitteissa www.pixabay.com ja www.unsplash.com

Suosittelemme, että lisäät tapahtumasi myös muihin, ilmaisiin tapahtumakalentereihin mahdollisimman suuren näkyvyyden saavuttamiseksi. Näitä kalenterita ovat Mikkelin seudun yhteinen tapahtumakalenteri Mikkelinyt.fi ja valtakunnallinen Menoinfo.fi

Tästä linkistä pääset Juvan tapahtumakalenteriin ja ilmoittamaan oman tapahtumasi.


Huhtikuun tapahtumakoonti