Suoraan sisältöön

Nuorten Juva

- Juvan Nuokkarilla uudenlaista säpinää 

Kaipaatko tekemistä ja sisältöä päiviisi? Haluatko löytää uuden harrastuksen tai vahvistaa sosiaalisia taitojasi? Onko sinulla mieltä askarruttavia kysymyksiä, joista haluat keskustella?

​Po1nt.fi NUORTEN PORTAALI
on juvalaisille nuorille suunnattu sivusto, jossa nuorille on tarjolla ajankohtaista tietoa kunnan nuorisopalveluista, sekä mahdollisuus saada tietoa omaan elämäänsä liittyvissä asioissa. Kaikki toimintamme on siirtyneet Po1ntiin, joten tulepa katsomaan mitä tapahtuu milloinkin. Nuorten Juva löytyy osoitteesta 
https://po1nt.fi/juva/juva/
 

#DINO-HANKE
on kaksivuotinen Juvan ja Puumalan kuntien yhteinen digitaalisen nuorisotyön kehittämishanke, jonka tavoitteena on kolme kokonaisuutta: nuorten ja nuorisotyöntekijöide koulutus, digitaalinen nuorisotoiminta ja digistrategian kehittäminen.

Käytännön toteutuksessa ovat mukana myös kuntien nuoret! Digitaalinen nuorisotyö voi olla lähestulkoon mitä vain digitaalisuuteen liittyvää. Esimerkiksi sosiaalisen median hyödyntämistä eri asioihin, pelailua, juttelua verkossa tai vaikkapa värkkäilyä porukassa. Ota yhteyttä ohjaajiin, mikäli sinulla on hyviä ideoita siihen, miten digitaalista nuorisotyötä tulisi tehdä täällä.

NUORET TIEDOTTAJAT
Haluaisitko sinä toimia nuorena tiedottajana? Juuri nyt etsimme uusia nuoria liittymään nuorten tiedottajien joukkoon, tulethan mukaan?

Mitä nuoret tiedottajat tekevät? Nuorten tiedottajien päätehtävä on digitaalinen tiedottaminen esimerkiksi Facebookissa, Instagramissa sekä Po1nt-sivustolla.

Kun toimit nuorena tiedottajana pääset mukaan toiminnan suunnitteluun, oma äänesi tulee kuuluviin ja pystyt aidosti vaikuttamaan asioihin!

Ota rohkeasti yhteyttä ohjaajiimme ja tule mukaan toimintoihin.

Himanen Tarja

Nuoriso- ja hyvinvointikoordinaattori

040 707 8243

tarja.himanen(at)juva.fi

Nuorisopalveluyksikön vastaava, Hyvinvoinnin koordinointi ja Juvan Kinon toiminta

Hurri Henri

Etsivä nuorisotyöntekijä

040 013 5095

henri.hurri(at)juva.fi

Etsivää ja ennakoivaa nuorisotyötä alle 29-vuotiaiden kanssa

Immonen Henna

#DINO nuoriso-ohjaaja

050 596 5952

henna.immonen(at)juva.fi

Digitaalinen nuorisotyö sekä nuorisotilatoiminta

Pulkkinen Anna-Leena

Koulunuorisotyöntekijä

040 013 6164

anna-leena.pulkkinen(at)juva.fi

Koulunuorisotyö sekä nuorisotilatoiminta