Suoraan sisältöön

 Aamu- ja iltapäivätoiminta

Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta tarjoaa virikkeellistä ja turvallista toimintaa lapsille ennen koulupäivää ja sen jälkeen.

Lain mukaisesti APIP-toimintaan voivat osallistua 1-2 lk:n sekä erityistä tukea tarvitsevat 3-9 lk:n oppilaat. Lisäksi Juvalla mukaan pääsevät myös esioppilaat, joilla on edelleen lakisääteinen oikeus varhaiskasvatukseen. Juvalla aamu- ja iltapäivätoimintaa (APIP) toteutetaan perusopetuslain mukaisesti sivistystoimeen kuuluvana palveluna. Toimintaa järjestetään varmuudella Juvan yhtenäiskoululla (Martti Talvela -kampus) sekä niillä kyläkouluilla, joihin tulee tarpeeksi ilmoittautumisia. 

Toiminta-aika

Juvan yhtenäiskoululla aamu- ja iltapäivätoimintaa järjestetään maanantaista perjantaihin klo 6:45 - 9:00 sekä (perjantaisin 12:00) 13:00 - 17:00 välisenä aikana. Ennen klo 7:45 tuleville lapsille tarjotaan aamupala ja iltapäivällä toiminnassa mukana olevat saavat ravitsevan välipalan. Lapset ovat myös vakuutettuja toiminnan aikana. 

Syys-, joulu- ja talvilomalla toimintaa ei järjestetä. Silloin, kun toimintaa ei ole, on esioppilailla mahdollisuus saada hoitopaikka varhaiskasvatuksesta.Huoltajien tulee olla hyvissä ajoin yhteydessä varhaiskasvatuksen toimistoon, josta lapselle haetaan tilapäistä hoitapaikkaa. 

Maksut

APIP-toiminta on maksullista palvelua. Kuluvana lukuvuonna perittävät maksut ovat seuraavat: 

Aamupäivätoiminta: 

alle 10 pv/kk 20 €
yli 10 pv/kk    40 €

Iltapäivätoiminta:

yli 10 pv/kk 80 € (josta sisaralennus 10 €)

4-10 pv/kk 40 € (josta sisaralennus 5 €) 

1-3 pv/kk 10 €/pv

Tätä linkkiä klikkaamalla pääset lukemaan pöytäkirjaotteen Kasvatus- ja opetuslautakunnan 3.3.2020 pitämästä kokouksesta (pdf, 81,5kt).

Ilmoittautuminen

Toimintaan ilmoittaudutaan kevätlukukaudella samaan aikaan kouluun ja esikouluun ilmoittautumisen yhteydessä. Myös kesken toimintakauden voi ilmoittautua ottamalla yhteyttä aamu- ja iltapäivätoiminnan vastaavaan ohjaajaan.

Lisätietoja Vintin ohjaajilta tai Päivi Kervinen p.0400 992 947 paivi.kervinen@juva.fi 

Hakulomakkeen voit tulostaa tästä.

""

Kervinen Päivi

Aamu- ja iltapäivätoiminnan vastaava ohjaaja

040 099 2947

paivi.kervinen(at)juva.fi

Vintti

Aamu- ja iltapäivätoiminta

040 099 2948