Suoraan sisältöön

Häiriötiedote

Järvi-Saimaan Palvelut Oy tekee asennustöitä vesijohtoverkostossa Juvalla to 8.12.2022. Töistä aiheutuu vedenjakelukatko Vehmaan ja Vuorenmaan alueille klo 12.00 alkaen. Katkon kesto noin 2 h. Vaikutusalueen kartta aukeaa tästä linkistä 8.12. katkoalue

Vesikatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä värihaittaa. Pyydämme juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu.

Vedenjakelukatkosta tiedotettiin nettisivujen lisäksi kohdennetuin tekstiviestein. Jos et saanut tekstiviestiä ja asut katkon alueella, käy lisäämässä yhteystietosi tiedotusjärjestelmään oheisen linkin kautta Häiriötiedotus - Juvan kunta

Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoa:

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

p. 050 400 8011

Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen

Galleria Kuninkaankartano

Galleria Kuninkaankartano

Yhteystiedot

+358 400 136 173

johanna.kuusisto@juva.fi

Osoite

Huttulantie 1 a, 51900 Juva

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Kesäkauden

Galleriassa on esillä kotimaista ja ulkomaista valokuvataidetta, veistoksia ja kuvataidetta.

Juvan museoalueella sijaitseva Partalan kuninkaankartanon väentupa kunnostettiin Galleria Kuninkaankartanon näyttelytilaksi vuonna 2007.

Galleria toimii Juvan Kamerakerho ry:n ja Juvan kunnan kulttuuritoimen voimin. Galleriassa on esillä sekä kotimaista että ulkomaista valokuvataidetta, veistoksia ja kuvataidetta. Teoksia on sekä sisätiloissa että piha-alueella. 

Kesänäyttelyssä 'Autiot talot, hylätyt pihat' 

Galleria Kuninkaankartanon kesänäyttelyssä on kesäkaudella 2022 esillä Juvan Kamerakerhon koostama valokuvanäyttely "Autiot talot, hylätyt pihat". Näyttelyn kuraattorina toimii valokuvaaja Jari Räsämäki.

Näyttely on avoinna Juvan museoalueen aukioloaikoina ti-la 7.6.-20.8. klo 11-17 (suljettu juhannuksena, 24.-25.6.). Pääsylipun hinta museoalueelle on 4 € / aikuinen ja 2 € / opiskelija, eläkeläinen tai lapsi.  Samalla lipulla voit tutustua paitsi Galleria Kuninkaankartanon näyttelyyn, myös Juvan museon kesänäyttelyyn ja kokoelmiin sekä Juvan karjalaisten museoon.