Suoraan sisältöön

Toivomme, että jokaisella juvalaisella nuorella olisi mahdollisuus saada kokemusta työelämästä kesätyön avulla. Kunta osaltaan edesauttaa nuorten työllistymistä nuoren työllistymisen setelillä sekä tuomme esille kunnan sekä muiden työnantajien tarjoamia kesätyömahdollisuuksia, joita löytyy tästä alta. Paikkoja tulee tiedoksi koko ajan lisää ja päivitämme sivustoa sitä mukaa. Tässä on kuitenkin vain muutamia kesätyömahdollisuuksia, joten ole rohkeasti yhteydessä sinua kiinnostavaan työnantajaan ja kysy kesätyötä. Meihin saa myös aina olla yhteydessä, autamme mielellämme.  Meidän yhteystiedot löydät täältä. 

Nuoren työllistymisen seteli

Nuoren työllistymisen seteli tarkoittaa käytännössä sitä, että työnantaja pystyy saamaan Juvan kunnalta 250€ tuen työllistäessään alle 20-vuotiaan juvalaisen nuoren vähintään 4 viikoksi. Tuon lisäksi tuen saamiseksi työnantajalla tulee olla tarjolla työtä vähintään 25 h/vko, työn tulee sijaita Juvan alueella ja palkkaus tulee olla työehtosopimusten mukainen. Nuorten työllistymisen seteleitä saa meiltä Työelämäpalveluista Toimintatalolta osoitteesta Juvantie 7. Nouda oma setelisi sitten, kun olet saanut kesätyön.  Koronavirusaikana ota meihin yhteyttä ja varaa oma setelin hakuaika. Postitamme myös setelin tarvittaessa kotiisi. 

Nuoren kesäyritysseteli

Nuoren kesäyrityssetelin voi saada 2001-2007 syntynyt juvalainen nuori, joka perustaa pienimuotoisen yrityksen, jonka liikevaihto on 100-7000 € ja työtuntien määrä vähintään 40 h. Setelin arvo on 250 € ja sen jakamisesta ja nuoren yrittäjän opastamisesta yrittäjyyteen vastaa Juvan 4H-yhdistys. Tarkempia tietoja yritysselistä saat Juvan 4H- yhdistyksen Leena Heiskaselta