Suoraan sisältöön

Juvan Toimintatalo

Toimintatalo sijaitsee osoitteessa Juvantie 7. Toimintatalosta löydät kunnan työelämäpalvelut, jotka toteuttavat kunnan työllisyydenhoidon kokonaisuuden lisäksi Mikkelin seudun työllisyyden edistämisen kuntakokeilun työtä.  Toimintatalossa toimii lisäksi Hyvinvointialue Eloisan mielenterveys- ja päihdepalvelujen päivätoiminta.

Toimintatalolta toteutuu kaupan ylijäämäruuanjako jako Toimintatalon etuovelta perjantaisin klo 9. Jos perjantai on pyhäpäivä, niin jako on aina niissä tapauksissa torstaisin klo 9. 

Työelämäpalveluiden toiminnan muuttuessa työllisyyden kuntakokeilun myötä Toimintatalo ei ole enää auki päiväsaikaan kuntalaisille olohuoneena.  Toimintatalon tilat ovat varattavissa iltakäyttöön normaalisti ja siitä lisää alempana. 

Toimintatalo ulkoapäin katutasolta.

Ruokajako

Kauppojen ylijäämäruuanjako on perjantaisin klo 9.  Jos perjantai on pyhäpäivä, jako tapahtuu näissä tapauksissa torstaisin klo 9. Kassit tehdään Toimintatalolla vapaaehtoisten järjestötoimijoiden ja -kuntalaisten avustamana valmiiksi ja niiden jako on Toimintatalon ovelta. Ruokajakoon voit osallistua, jos koet olevasi ruoka-avun tarpeessa. Emme kysele tulo yms. tietoja. 

Ruokakassin sisältöön ei ole mahdollista vaikuttaa. Emme voi myöskään taata, että kaikille hakijoille riittää ruokakassia. Kassien määrä ja sisältö riippuu siitä, minkä verran ruokaa kaupoista ja muilta lahjoittajilta saamme. Ruokakasseja annetaan 1 kassi hakijaa kohden, joten valitettavasti naapurille, mummolle tai kaverille ei ole mahdollista samalla viedä ruoka-apua.

Muistetaanhan pitää ruokaa hakiessa kanssaihmisiin vähintään yhden metrin turvaväliä ja tullaan terveinä paikalle. 

Tilavaraukset

Toimintatalon tilat ovat varattavissa juvalaisille yhdistykselle/ järjestöille maksutta iltakäyttöön. Yläkerran tilat ovat varattavissa klo 17 lähtien, alakerran tilat klo 16.

Muut kuin yhdistykset ja järjestöt saavat vuokrattua tiloja 10€/h + alv. Toimintatalossa on mahdollisuus pitää iltaisin ja viikonloppuisin juhlia yms. tapahtumia ja Toimintatalosta löytyy astioita yli 20 hengelle.

Tilavaraukset hoidetaan kunnanviraston vaihteen kautta numerosta 040 755 1100 tai sähköpostitse juva.kunta@juva.fi .

Laitinen Kirsi

Työvalmentaja

040 013 6210

kirsi.laitinen(at)juva.fi

Kirsi toimii työllisyyden edistämisen kuntakokeilun omavalmentajana ja auttaa juvalaisia työnhakijoita löytämään työtä, koulutusta yms. sekä vastaa kunnan työpalvelun kokonaisuudesta.

Skön Sanna

Työllisyyskoordinaattori

040 013 6211

sanna.skon(at)juva.fi

Sanna vastaa kunnan työllisyydenhoidon kokonaisuudesta. Sanna toimii lisäksi työllisyyden edistämisen kuntakokeilun omavalmentajana ja auttaa juvalaisia työnhakijoita löytämään työtä, koulutusta yms. Sanna avustaa yrityksiä työvoiman saatavuuden turvaamisen asioissa.