Suoraan sisältöön

Häiriötiedote

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa Juvalla vesijohtoverkoston asennustöitä viikolla 22. Töistä aiheutuu vedenjakelukatkoja seuraavasti:

  • Tiistaina 30.5. Taipaleen ja Ylämaan alueilla noin klo: 20.00–24.00. Vaikutusalueen kartta aukenee oheisesta linkistä. Vesikatkoalue 30.5.
  • Keskiviikkona 31.5. Viialanpolun ja Hepolammentien välillä noin klo: 14.00–20.00 välisenä aikana. Kartta katkoalueesta aukenee oheisesta linkistä. Kartta 31.5.

Huomioitavaa on, etteivät vesijohtoverkostoon liitetyt laitteet toimi katkon aikana. Huoltotöiden ajaksi kannattaa varata vettä talousvedeksi sekä WC:n huuhtelua varten.

Jakelukatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä sameutta. Pyydämme tällöin juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu. Värjäytynyttä vettä ei tule käyttää esimerkiksi pyykinpesuun, sillä se voi värjätä vaatteita.

Lisätietoa:
Tekninen päivystys 24/7, puh. 0400 255 195
Projektipäällikkö Jouni Heikkinen, puh. 044 4175272
Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen, puh. 050 400 8011

Perheneuvo on matalan kynnyksen ohjausta ja neuvontaa lapsiperheille. Perheneuvo on käytettävissä silloin, kun haluat keskustella elämäntilanteestasi tai erilaisista arjen kysymyksistä.

Perheneuvosta saat myös tietoa tapahtumista ja palveluista lapsiperheille. Tarvittaessa Perheneuvo ohjaa ja neuvoo oikean palvelun perheellenne. Perheneuvon kautta saat yhteyden oman paikkakuntasi lasten, nuorten ja perheiden kanssa toimiviin ammattilaisiin.

Perheneuvossa vastataan sähköisiin yhteydenottoihin 1-3 arkipäivän aikana.

Ei ole niin pientä tai suurta kysymystä, ettei sitä voisi Perheneuvosta kysyä!

Lisätiedot ja yhteydenottopyynnöt