Suoraan sisältöön
Kettu - ekohenkinen mökki retkeilyyn

Kettu - ekohenkinen mökki retkeilyyn

Yhteystiedot

+358 400 776 633

tuular.kaariainen@gmail.com

Avoinna

Koko vuoden

Www-sivut

www.raimon.fi

Uusi, ekohenkinen hirsimökki Kettu soveltuu retkeilyyn ja lomailuun

Vuokrataan pientä ekohenkistä Kettu-hirsimökkiä (25 m²). Mökki soveltuu hyvin esimerkiksi retkeilyyn, pyöräretkien tukikohdaksi ja lyhyeen lomailuun tai viipymään Nevajärven länsirannalla. 

Tahdotko herätä lintujen viserrykseen lämpimässä Kettu-hirsimökissä? Näe laineiden liplatuksen istuessasi aamiaispöydässä mökissä, tai anna kesätuulen tuivertaa kasvoillasi verannalla. Olet luonnon keskellä, vaikka autolla saavutkin mökin taakse. Ilta-aurinko loistaa jokaisesta ikkunasta, kun valmistelet iltapalaa. Laajalle terassille paistaa aurinko, ja siitä avautuvat kauniit järvinäkymät. Grillata voit erillisessä, suojaisassa katoksessa.

Mökki on rakennettu ekologisesti ja on lähituotantoa. Toiminnan idea on olla niin pitkälti kestävää kehityksen mukaista kuin mahdollista. Sähköt ja sähkölämmitys kuuluvat varustukseen, tuvassa minikeittiö keraamisella liesitasolla, mikrouuni ja tiskiin lämmintä vettä hanasta, saunassa vedenlämmitin ja retkisuihku. Kompostoiva WC on eri rakennuksessa. Saunallinen pikkumökki on sopiva 2 hengelle pidempään oleskeluun, 3 hengelle retkeilyyn. Tuvassa levitettävä 150 cm sänky, ja saunan vieressä 80 cm kotimainen koivusänky. Linnut ovat jo pesäpöntöissään ja odottelevat kesävieraita. Milloin poikkeat meille retkilläsi? 

Kettu-mökin hinnoittelu on seuraava: 95€-100 vrk/, viikko 390€-520€ ajankohdan mukaan. Kysy myös perinteistä isompaa mökkiämme Tuulenpesää.  Viikkoa lyhyemmät ajat: tiedustelut sähköpostitse. 

Lähiseudulla riittää tekemistä jokaiseen makuun

Mökiltä on lyhyt päivämatka moniin kohteisiin Saimaan alueella. Savonlinnaan matkaa on 90 km, Mikkelin kohteisiin ajelet 40 minuuttia. Lähiseudun kohteita ovat mm. Annila Golf sekä Astuvansalmen kalliomaalaukset, pohjoisessa Joroisten Kartano Golf n. 35 km, Varkaus 50 km.Suosittelemme Saimaa Geoparkin kohteita ja pyöräilyreittejä, Juvalla reiteistä lähin on Huitukan harjukierros. Ratsastuselämyksiä tarjoaa lähistöllä sijaitseva Farmilan tila. 

Kun haluat luksusta päivääsi, suosittelemme lähistöllä, vain parinkymmenen kilometrin päässä sijaitsevaa TeaHouse of Wehmais teehuone-bistroa. Kohde tarjoaa elämyksellisiä makuja ja herkullista ruokaa. Lähin kesäkahvila ja ravintola sekä nähtävyys on Joroisten Kaitaisissa sijaitseva ortodoksinen tsasouna ja Ahopellon puutarha, jonne on matkaa 18 km (puutarhassa kesäaikaan opastettuja kierroksia).
 
Juvan keskustasta hankit marketeista ja Siiskosen leipomon Pikkupiippu-kahvilasta täydennykset ruokailuun. Mökiltä Juvan keskustaan ajelet noin 30 minuutissa.