Suoraan sisältöön

Häiriötiedote

Järvi-Saimaan Palvelut Oy tekee asennustöitä vesijohtoverkostossa Juvalla to 8.12.2022. Töistä aiheutuu vedenjakelukatko Vehmaan ja Vuorenmaan alueille klo 12.00 alkaen. Katkon kesto noin 2 h. Vaikutusalueen kartta aukeaa tästä linkistä 8.12. katkoalue

Vesikatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä värihaittaa. Pyydämme juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu.

Vedenjakelukatkosta tiedotettiin nettisivujen lisäksi kohdennetuin tekstiviestein. Jos et saanut tekstiviestiä ja asut katkon alueella, käy lisäämässä yhteystietosi tiedotusjärjestelmään oheisen linkin kautta Häiriötiedotus - Juvan kunta

Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoa:

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

p. 050 400 8011

Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen

Kotieläinpiha Taikaniemen Farmi ja kesäkahvila

Kotieläinpiha Taikaniemen Farmi ja kesäkahvila

Yhteystiedot

+ 358 406 526 865

elina@taikaniemi.fi

Osoite

Tuhkalantie 655, 51760 Nuutilanmäki

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Kesäkauden

Tule Taikaniemeen tapaamaan maatilalta tuttuja eläimiä ja nautiskele kesäkahvilan herkuista.

Tervetuloa farmillemme nauttimaan kiirettömästä ajasta ihanien eläinten ja kauniin luonnon keskelle! Farmillamme pääset tutustumaan useisiin eri eläinlajeihin, jotka kaikki ovat lemmikkejämme ja perheenjäseniämme. Meidän ihmisotusten lisäksi täällä asustelee hevosia, poneja, koira, kissoja, vuohia, lampaita, hiehoja (eli poikimattomia lehmiä), ankkoja, riikinkukko, pupuja, kanoja ja kukkoja sekä laamoja.

Meillä voit vierailla myös aukioloaikojen ulkopuolella etukäteen sovittaessa, puh. 040 652 6865.

Kesäherkut kahvilasta

Tilallamme toimii myös pieni kesäkahvila, josta saa kahvia jateetä, herkkuja, virvokkeita ja jäätelöä. Omien eväiden syönti on myös sallittua.

Tavataan Taikaniemessä!