Suoraan sisältöön

Häiriötiedote

Järvi-Saimaan Palvelut Oy tekee asennustöitä vesijohtoverkostossa Juvalla to 8.12.2022. Töistä aiheutuu vedenjakelukatko Vehmaan ja Vuorenmaan alueille klo 12.00 alkaen. Katkon kesto noin 2 h. Vaikutusalueen kartta aukeaa tästä linkistä 8.12. katkoalue

Vesikatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä värihaittaa. Pyydämme juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu.

Vedenjakelukatkosta tiedotettiin nettisivujen lisäksi kohdennetuin tekstiviestein. Jos et saanut tekstiviestiä ja asut katkon alueella, käy lisäämässä yhteystietosi tiedotusjärjestelmään oheisen linkin kautta Häiriötiedotus - Juvan kunta

Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoa:

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

p. 050 400 8011

Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen

Varsa-aho

Varsa-aho

Yhteystiedot

045 232 7524

juvanbioson@gmail.com

Osoite

Varsa-ahotie 20, 51860 Narila

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Koko vuoden

Www-sivut

AirBnb ->Varsa-aho

Maaseudun rauhassa sijaitseva, juuri remontoitu talo tarjoaa hyvät puitteet rentoutumiseen

Hyvien yhteyksien päässä, maaseudun rauhassa sijaitseva Varsa-aho soveltuu erinomaisesti suuremmankin porukan lomakohteeksi. Hiljattain remontodussa talossa riittää tilaa ja saunassa saa makoisat löylyt. Ympäristössä on hyvä mahdollisuudet ulkoiluun ja luonnossa liikkumiseen. Hyvät marjastus- ja sienestysmaastot ovat lähellä, kalastus- ja metsästysmahdollisuuksista kannattaa kysellä isäntäväeltä. 

Kohde on vuokrattavissa lyhyeksikin aikaa, ja soveltuu hyvin reissutyötä tekevälle. Myös pidempiaikainen majoitus järjestyy. Lemmikit ovat tervetulleita. 

Varsa-aho

Talviasuttava, lautarakenteinen 95 m² talo. Lisäksi puolilämmin autotalli. 
Sauna sijaitsee asuinrakennuksessa.  
Vuodepaikkoja: 5  
Makuuhuoneita: 2
Kohteen vuokraaja on saanut AirBnB:n Supermajoittaja-merkin.
Lisätiedot ja varaukset: Varsa-Aho