• Päätös julkaistu 20.07.2021
  • Kuulutus

Varhaiskasvatuksen opettaja Päiväkoti Apilaan

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Päiväkoti Apilaan.

Tehtävä täytetään 16.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 26 §:n ja 75 §:n mukaisesti.

Haemme joukkoomme varhaiskasvatuksen opettajaa, joka on kiinnostunut kehittämään pedagogiikkaa lasta osallistaen, positiivisen vuorovaikutuksen menetelmin. Varhaiskasvatuksen opettaja vastaa lapsiryhmän toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista Juvan kunnan varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ammattitaitoisessa ja kannustavassa työyhteisössä uusissa tiloissa Martti Talvela -kampuksella. Päiväkotimme arjessa korostuu vahva yhteisöllisyys ja ryhmien välinen yhteistyö. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, motivoituneisuutta, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän vastaanottamista.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Työsuhteessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

(Mikäli hakeminen Kuntarekryn kautta ei ole mahdollista, hakemuksen voi toimittaa myös postitse osoitteeseen Juvan kunta, varhaiskasvatus, Juvantie 13, 51900 JUVA. Kuoreen merkintä: Hakemus. Hakemuksia ja liitteitä ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään käsittelyä varten.)

Työn kesto: Toistaiseksi
Työn luonne: Kokoaikainen
Hakuaika päättyy: 2.8.2021
Työ alkaa: 16.8.2021 tai sopimuksen mukaan
Palkkaus: KVTES

Lisätietoja antaa Pauliina Jordan, päiväkodinjohtaja / vs. varhaiskasvatusjohtaja, puh. 0400 135 016, pauliina.jordan(at)juva.fi

Työnantajakuvaus:
Juva on vireä ja viihtyisä kunta Etelä-Savossa 5-tien varressa, Järvi-Suomessa. Juvalta löydät puhdasta luontoa, laadukkaat julkiset palvelut ja kattavat kaupalliset palvelut. Monipuoliset harrastus- ja vapaa-ajanpalvelut ovat sinua lähellä. Arki on sujuvaa.

Juvan kunta on työnantajana henkilöstöä arvostava ja kehittymistä tukeva. Työskentelemme sekä yksilön että yhteisön hyvinvoinnin ja tuloksellisuuden parantamiseksi.

Juvan kunta on savuton työpaikka.