Suoraan sisältöön

Häiriötiedote

Järvi-Saimaan Palvelut Oy tekee asennustöitä vesijohtoverkostossa Juvalla to 8.12.2022. Töistä aiheutuu vedenjakelukatko Vehmaan ja Vuorenmaan alueille klo 12.00 alkaen. Katkon kesto noin 2 h. Vaikutusalueen kartta aukeaa tästä linkistä 8.12. katkoalue

Vesikatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä värihaittaa. Pyydämme juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu.

Vedenjakelukatkosta tiedotettiin nettisivujen lisäksi kohdennetuin tekstiviestein. Jos et saanut tekstiviestiä ja asut katkon alueella, käy lisäämässä yhteystietosi tiedotusjärjestelmään oheisen linkin kautta Häiriötiedotus - Juvan kunta

Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoa:

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

p. 050 400 8011

Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen

Eeva ja Veijo Laamasen tyrniviljelmät

Eeva ja Veijo Laamasen tyrniviljelmät

Yhteystiedot

0400 859 172 ja 0400 347 905

laamasen@aamiaismajoitus.com

Osoite

Ollikkalantie 364, 51820 Juva

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Koko vuoden

Eeva ja Veijo Laamasen pihapiirin tyrnipensaat antavat syksyisin runsaan sadon C-vitamiinipitoista superfoodia

Pihapiirissä kasvaa useita tyrnipensaita, ja syksyllä marja-aikaan tyrninmarjojen poiminta työllistää sekä talonväen että lähipiirin, ystävät ja tuttavat. Laamaset viettävätkin monta sosiaalista päivää ystävien kanssa näissä piikkipensaissä, sillä marjat poimitaan käsin ja pensaiden piikkisyydestä johtuen työ on erittäin hidasta. 

Laamaset jalostavat marjat mehuksi, hilloksi ja hyytelöiksi. Siemenet ja kuoret ovat kuivattuna ja jauhettuna erittäin terveellistä ja suosittua superfoodia.

Oman tilan tuotteita käytetään Laamasen aamiaismajoituksen tarjoilussa, minkä lisäksi tuotteita on myynnissä kotoa ja myyjäisissä.    

Katso myös Laamasen aamiaismajoituksen osio VisitJuvan sivuilta tätä linkkiä seuraamalla.