Suoraan sisältöön

Häiriötiedote

Järvi-Saimaan Palvelut Oy tekee asennustöitä vesijohtoverkostossa Juvalla to 8.12.2022. Töistä aiheutuu vedenjakelukatko Vehmaan ja Vuorenmaan alueille klo 12.00 alkaen. Katkon kesto noin 2 h. Vaikutusalueen kartta aukeaa tästä linkistä 8.12. katkoalue

Vesikatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä värihaittaa. Pyydämme juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu.

Vedenjakelukatkosta tiedotettiin nettisivujen lisäksi kohdennetuin tekstiviestein. Jos et saanut tekstiviestiä ja asut katkon alueella, käy lisäämässä yhteystietosi tiedotusjärjestelmään oheisen linkin kautta Häiriötiedotus - Juvan kunta

Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoa:

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

p. 050 400 8011

Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen

Eräportti, Kaskiinseudun Erämiehet

Eräportti, Kaskiinseudun Erämiehet

Yhteystiedot

0400 624 046

kari@wiksu.fi

Osoite

Kärkkälänniementie 31, 51980 Lauteala

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Koko vuoden

Kotijärven rannassa sijaitseva Eräpirtti tarjoaa rauhallisen miljöön lomanviettoon.

Kaskiinseudun Erämiesten suurellekin porukalle hyvin soveltuva lomahuvila Eräportti sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien päässä luonnonkauniissa eteläsavolaisissa järvimaisemissa. Kirkasvetinen ja puhdas Kotijärvi avautuu aivan huvilan vieressä, ja loiva, hiekkapohjainen uimaranta sopii hyvin lapsille.

Eräportiltä on lyhyt matka Juvan ja lähikuntien nähtävyyksiin ja käyntikohteisiin. Harrastusmahdollisuuksia ovat mm. kalastus, marjastus, sienestys, veneily ja melonta, rannassa on oma vene. Samusenlahden lohenongintapaikka sijaitsee lähistöllä, ja metsästysmahdollisuudet ovat sovittavissa Kaskiinseudun Erämiesten kanssa.  

Eräpirtti

Talviasuttava, puu-hirsipaneelirakenteinen 80 m² mökki. Ilta-aurinkoterassi 25 m². 
Puulämmitteinen sauna sijaitsee asuinrakennuksessa.  
Vuodepaikkoja: 4+2  
Makuuhuoneita: 2
Lemmikkieläimet ovat sallittuja. 
Mökki sijaitsee lähellä hiekkapohjaista, matalaa rantaa. Rantaviivaa 300 m.
Lisätiedot ja varaukset: Eräportti