Suoraan sisältöön

Häiriötiedote

Järvi-Saimaan Palvelut Oy tekee asennustöitä vesijohtoverkostossa Juvalla to 8.12.2022. Töistä aiheutuu vedenjakelukatko Vehmaan ja Vuorenmaan alueille klo 12.00 alkaen. Katkon kesto noin 2 h. Vaikutusalueen kartta aukeaa tästä linkistä 8.12. katkoalue

Vesikatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä värihaittaa. Pyydämme juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu.

Vedenjakelukatkosta tiedotettiin nettisivujen lisäksi kohdennetuin tekstiviestein. Jos et saanut tekstiviestiä ja asut katkon alueella, käy lisäämässä yhteystietosi tiedotusjärjestelmään oheisen linkin kautta Häiriötiedotus - Juvan kunta

Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoa:

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

p. 050 400 8011

Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen

Farmila Oy - kananmunia, ylämaankarjan lihaa ja ruokatuotteita

Farmila Oy - kananmunia, ylämaankarjan lihaa ja ruokatuotteita

Yhteystiedot

045 8600786

myynti.farmila@gmail.com

Osoite

Putkenniementie 154, 51850 Vuorenmaa

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Koko vuoden

Perinteisellä juvalaisella tilalla tuotetaan kananmunia. Tarjolla on myös ylämaankarjan lihaa ja ruokatuotteita.

Pohjois-Juvan Ylämaalla sijaitseva Farmilan tila on perinteinen, juvalainen maalaistila. Tilalla tuotetaan laajamittaisesti vapaan kanan munia, ja sivutoimisesti ylämaankarjan lihaa ja erilaisia, maistuvia säilykkeitä ja muita ruokatuotteita. 

Farmilan tila tarjoaa laadukkaita ratsastuspalveluita. Tilan Muumi-hevosen ja Aleena-emännän taitoratsastusnäytös on ihastuttanut Juvan ja lähialueen tapahtumissa jo useana kesänä. Muumin ja Aleenan mukana maailmalla on lasten ja aikuistenkin iloksi usein myös maanmainio Kille-kili. 

Farmilan tilalla on myös majoitustoimintaa Vuorenmaalla sijaitsevissa rivitaloissa. Tilalla on kehitetty myös erilaisia maatilamatkailupaketteja ja maatilapäiviä, joista kannattaa kysyä tilalta lisää!