Suoraan sisältöön

Häiriötiedote

Järvi-Saimaan Palvelut Oy tekee asennustöitä vesijohtoverkostossa Juvalla to 8.12.2022. Töistä aiheutuu vedenjakelukatko Vehmaan ja Vuorenmaan alueille klo 12.00 alkaen. Katkon kesto noin 2 h. Vaikutusalueen kartta aukeaa tästä linkistä 8.12. katkoalue

Vesikatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä värihaittaa. Pyydämme juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu.

Vedenjakelukatkosta tiedotettiin nettisivujen lisäksi kohdennetuin tekstiviestein. Jos et saanut tekstiviestiä ja asut katkon alueella, käy lisäämässä yhteystietosi tiedotusjärjestelmään oheisen linkin kautta Häiriötiedotus - Juvan kunta

Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoa:

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

p. 050 400 8011

Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen

Farmila Oy:n huoneistomajoitus

Farmila Oy:n huoneistomajoitus

Yhteystiedot

045 860 0786

myynti.farmila@gmail.com

Osoite

Pohjoiskyläntie 38 A2, 51850 Vuorenmaa

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Koko vuoden

Huoneistomajoitusta Vuorenmaan kauniissa kylämaisemassa.

Farmila Oy tarjoaa laadukasta huoneistomajoitusta Juvan Vuorenmaan kauniissa maisemissa. Huoneisto sijaitsee Vuorenmaan hienojen näkymien äärellä, piha-alueelta avautuu uljas, peltojen ja metsien laikuttama näkymä kauas kaakkoon. 

Huoneistossa on tehty remonttia talven 2019-2020 aikana. Huoneistossa on sauna, ja palveluihin kuuluvat 24h-vastaanotto ja maksuton yksityinen pysäköintialue. Tässä pohjakerroksessa sijaitsevassa huoneistossa on 1 makuuhuone, taulu-tv ja täysin varustettu keittiö, jossa on mikroaaltouuni, jääkaappi, pesukone, uuni ja liesi.

Paikan päällä on puutarha, ja lähistöllä voi hiihtää. Farmila Oy:n tilalla muutaman kilometrin päässä on ratsastus- ja maastoratsastusmahdollisuudet, Vuorenmaan ympäristössä on myös hyvä marjastus- ja sienestysmaastot. Kysy ratsastus- ja harrastuspaketeista lisää Farmila Oy:n emännältä!

Farmilan asunto 2A

Vuodepaikkoja: 5 + 2
Makuuhuoneita: 2
Lisätiedot ja varaukset: Farmilan asunto 2A