Suoraan sisältöön

Häiriötiedote

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa Juvalla vesijohtoverkoston asennustöitä viikolla 22. Töistä aiheutuu vedenjakelukatkoja seuraavasti:

  • Tiistaina 30.5. Taipaleen ja Ylämaan alueilla noin klo: 20.00–24.00. Vaikutusalueen kartta aukenee oheisesta linkistä. Vesikatkoalue 30.5.
  • Keskiviikkona 31.5. Viialanpolun ja Hepolammentien välillä noin klo: 14.00–20.00 välisenä aikana. Kartta katkoalueesta aukenee oheisesta linkistä. Kartta 31.5.

Huomioitavaa on, etteivät vesijohtoverkostoon liitetyt laitteet toimi katkon aikana. Huoltotöiden ajaksi kannattaa varata vettä talousvedeksi sekä WC:n huuhtelua varten.

Jakelukatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä sameutta. Pyydämme tällöin juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu. Värjäytynyttä vettä ei tule käyttää esimerkiksi pyykinpesuun, sillä se voi värjätä vaatteita.

Lisätietoa:
Tekninen päivystys 24/7, puh. 0400 255 195
Projektipäällikkö Jouni Heikkinen, puh. 044 4175272
Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen, puh. 050 400 8011

Juva Camping - laadukasta majoitusta, välinevuokrausta ja rantaravintolatunnelmaa

Juva Camping - laadukasta majoitusta, välinevuokrausta ja rantaravintolatunnelmaa

Yhteystiedot

+358 154 51 930

camping@juvacamping.com

Osoite

Poikolanniementie 68, 51900 Juva

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Kesäkauden

Tällä laadukkaalla, neljän tähden leirintäalueella majoitut mukavasti mökissä, teltassa tai karavaanarialueella. Monipuolista tekemistä riittää kaikenikäisille.

Juva Camping on siisti ja hyvinhoidettu leirintäalue Juvan Vehmaalla, valtatie 14:n varrella, lähellä Viitostietä. Leirintäalueella on valittavana mökkimajoitusta kahden henkilön mökeistä kahdeksan henkilön saunalliseen mökkiin seurueen koosta ja toiveista riippuen. Majoittautua voi myös leirintäalueella joko teltassa tai matkailuautossa- tai vaunussa. Halutessasi majoittua, ota yhteyttä puhelimitse +358 154 51 930. 

Hyväkuntoisissa ja siisteissä huoltorakennuksissa on mukava asioida, ja puhdasvetisen Jukajärven rannalla sijaitsevassa kahdessa rantasaunassa saa kelpo löylyt. Toinen saunoista on puulämmitteinen.

Kahvila-ravintola palvelee aamusta iltaan 

Vastaanottorakennuksessa sijaitsevassa kahvila-ravintolassa on tilaa oleskella sekä sisällä että ulkona aurinkoterassilla. Kahvilan valikoimaan kuuluvat suolaiset ja makeat leivonnaiset, grilliruoka-annokset ja ruokajuomat. Ravintolassa on A-oikeudet. Vastaanotosta voi myös lainata lautapelejä, pelivälineitä, potkulautoja ja minigolf-välineitä. 

Juva Campingilla riittää tekemistä

Leirintäalueen uimaranta on hiekkapohjainen ja matala, joten se soveltuu hyvin myös pienemmille lapsille. Alueella on minigolfrata, kaksi leikkipaikkaa lapsille sekä pelikenttä, jossa voi pelata sulka- ja lentopalloa.  

Juva Campingin välinevuokraamosta on vuokrattavissa monipuolinen valikoima harrastusvälineitä. Valikoimaan kuuluu mm. pulpettivene, kanootit, soutu- ja moottoriveneet, SUP-laudat sekä polkupyörät. Tarjolla on myös ohjattuja retkiä Jukajärvelle ja Juva Campingin rannasta alkavalle, Juvan ja Sulkavan väliselle koko perheen melontareitille, Oravareitille

Mökit

Saunallinen mökki
Talviasuttava, hirsirakenteinen mökki.
Sähkölämmitteinen sauna sijaitsee samassa rakennuksessa.
Leirintäalueen palvelut käytettävissä.
Vuodepaikkoja: 8
Mökki sijaitsee lähellä hiekkapohjaista, matalaa rantaa (30 m rantaviivaan). 
Savuton.

Muista mökeistä löytyy lisätietoja Juva Campingin kotisivuilta.