Suoraan sisältöön
Juva Camping - laadukasta majoitusta, välinevuokrausta ja rantaravintolatunnelmaa

Juva Camping - laadukasta majoitusta, välinevuokrausta ja rantaravintolatunnelmaa

Yhteystiedot

+358 44 2390 745

camping@juvacamping.com

Osoite

Poikolanniementie 68, 51900 Juva

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Kesäkauden

Tällä laadukkaalla, neljän tähden leirintäalueella majoitut mukavasti mökissä, teltassa tai karavaanarialueella. Monipuolista tekemistä riittää kaikenikäisille.

Juva Camping on siisti ja hyvinhoidettu leirintäalue Juvan Vehmaalla, valtatie 14:n varrella, lähellä Viitostietä. Leirintäalueella on valittavana mökkimajoitusta kahden henkilön mökeistä kahdeksan henkilön saunalliseen mökkiin seurueen koosta ja toiveista riippuen. Majoittautua voi myös leirintäalueella joko teltassa tai matkailuautossa- tai vaunussa. Halutessasi majoittua, ota yhteyttä puhelimitse +358 44 2390 745

Hyväkuntoisissa ja siisteissä huoltorakennuksissa on mukava asioida, ja puhdasvetisen Jukajärven rannalla sijaitsevassa kahdessa rantasaunassa saa kelpo löylyt. Toinen saunoista on puulämmitteinen.

Kahvila-ravintola palvelee aamusta iltaan 

Vastaanottorakennuksessa sijaitsevassa ravintolassa on tilaa oleskella sekä sisällä että ulkona aurinkoterassilla. Valikoimaan kuuluvat suolaiset ja makeat leivonnaiset, grilliruoka-annokset ja ruokajuomat. Ravintolassa on A-oikeudet. Ravintolan yhteydessä toimii myös kioski. Vastaanotosta voi myös lainata lautapelejä, pelivälineitä, potkulautoja ja minigolf-välineitä. 

Juva Campingilla riittää tekemistä

Leirintäalueen uimaranta on hiekkapohjainen ja matala, joten se soveltuu hyvin myös pienemmille lapsille. Alueella on minigolfrata, kaksi leikkipaikkaa lapsille sekä pelikenttä, jossa voi pelata sulka- ja lentopalloa.  

Juva Campingin välinevuokraamosta on vuokrattavissa monipuolinen valikoima harrastusvälineitä. Valikoimaan kuuluu mm. pulpettivene, kanootit, soutu- ja moottoriveneet, SUP-laudat sekä polkupyörät. 

Mökit

Saunallinen mökki
Talviasuttava, hirsirakenteinen mökki.
Sähkölämmitteinen sauna sijaitsee samassa rakennuksessa.
Leirintäalueen palvelut käytettävissä.
Vuodepaikkoja: 8
Mökki sijaitsee lähellä hiekkapohjaista, matalaa rantaa (30 m rantaviivaan). 
Savuton.

Muista mökeistä löytyy lisätietoja Juva Campingin kotisivuilta.