Suoraan sisältöön

Häiriötiedote

Järvi-Saimaan Palvelut Oy tekee asennustöitä vesijohtoverkostossa Juvalla to 8.12.2022. Töistä aiheutuu vedenjakelukatko Vehmaan ja Vuorenmaan alueille klo 12.00 alkaen. Katkon kesto noin 2 h. Vaikutusalueen kartta aukeaa tästä linkistä 8.12. katkoalue

Vesikatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä värihaittaa. Pyydämme juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu.

Vedenjakelukatkosta tiedotettiin nettisivujen lisäksi kohdennetuin tekstiviestein. Jos et saanut tekstiviestiä ja asut katkon alueella, käy lisäämässä yhteystietosi tiedotusjärjestelmään oheisen linkin kautta Häiriötiedotus - Juvan kunta

Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoa:

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

p. 050 400 8011

Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen

Laamasen aamiaismajoitus

Laamasen aamiaismajoitus

Yhteystiedot

+358 400 859 172, +358 400 347 905

laamasen@aamiaismajoitus.com

Osoite

Ollikkalantie 364, 51820 Juva

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Koko vuoden

Huonemajoitusta kautta vuoden keskellä kaunista maalaismaisemaa

Laamasen aamiaismajoituksessa on huonemajoitusta kahdeksalle henkilölle kautta vuoden. Huoneet sijaitsevat tilan päärakennuksessa: kaksi 2 henkilön huonetta alakerrassa ja yksi 4 henkilön huone rakennuksen toisessa kerroksessa. Laamasen aamiaismajoituksessa yöpyjä on tervetullut asettumaan taloksi - kuten isäntäkin toteaa "Olkaa kuin kotonanne".

Majoituksen hintaan kuuluu runsas aamiainen. Tarjolla on mm. paikallisen myllyn höyryttämättömistä kaurahiutaleista keitettyä puuroa, jonka höysteenä tarjoillaan tilan omista tyrnipensaista kerätyistä tyrnimarjoista keitettyä hilloa. 

Vierailla on mahdollisuus saunomiseen, lämpiääpä kesällä pihan savusaunakin. 

Harrastusmahdollisuuksiakin löytyy. Matkailija voi osallistua marjankeruuretkille tai samoilla läheisillä luontopoluilla. Talvisin on mahdollisuus moottorikelkka-ajeluun tai lumikenkäilyyn, lähistöllä on myös hiihtolatuja.