Suoraan sisältöön

Häiriötiedote

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa Juvalla vesijohtoverkoston asennustöitä viikolla 22. Töistä aiheutuu vedenjakelukatkoja seuraavasti:

  • Tiistaina 30.5. Taipaleen ja Ylämaan alueilla noin klo: 20.00–24.00. Vaikutusalueen kartta aukenee oheisesta linkistä. Vesikatkoalue 30.5.
  • Keskiviikkona 31.5. Viialanpolun ja Hepolammentien välillä noin klo: 14.00–20.00 välisenä aikana. Kartta katkoalueesta aukenee oheisesta linkistä. Kartta 31.5.

Huomioitavaa on, etteivät vesijohtoverkostoon liitetyt laitteet toimi katkon aikana. Huoltotöiden ajaksi kannattaa varata vettä talousvedeksi sekä WC:n huuhtelua varten.

Jakelukatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä sameutta. Pyydämme tällöin juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu. Värjäytynyttä vettä ei tule käyttää esimerkiksi pyykinpesuun, sillä se voi värjätä vaatteita.

Lisätietoa:
Tekninen päivystys 24/7, puh. 0400 255 195
Projektipäällikkö Jouni Heikkinen, puh. 044 4175272
Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen, puh. 050 400 8011

Laavukylän iltatori ja torikahvila

Laavukylän iltatori ja torikahvila

Yhteystiedot

0400 761 944

matkailu@juva.fi

Osoite

Hiihtäjäntie 3, 51900 Juva

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Kesäkauden

Juvan taajamassa, vilkkaan Savonlinnantien varrella sijaitseva Puistolan Laavukylä kutsuu kesäkansan iltatorille.

Laavukylän iltatoreille ovat kaikki tervetulleita. Torille voi tulla myymään tuotteitaan ja ostoksille, tapaamaan tuttavia tai vaikka poiketa torikahveille. Sähköistetyt ja katetut toripaikat ovat tänäkin vuonna maksuttomia, ja Laavukylän viereiseltä nurmialueelta löytyy avopaikkoja. Myyntiautopaikoistakin voidaan sopia.  Nurmi- ja sora-alueella sijaitsevien avopaikkojen yhteyteen voi pystyttää telttakatoksen. 

Kesällä 2023 iltatoreja järjestetään neljänä perjantaina, 30.6., 7.7., 21.7. ja 28.7. Yhdistykset, seurat ja koululuokat ovat tervetulleita torijärjestelyihin, vaivanpalkkaa toimijat saavat 50 € / torikerta. Mikäli kiinnostuit, kysy lisää tapahtumat@juva.fi!

Varauskäytännöt

Vaikka laavun myyntipaikka onkin ilmainen, tulee paikkavaraus tästä huolimatta tehdä. Varauskäytäntö on muuttunut, lisätietoja uudesta varauskäytännöstä ja linkki varausjärjestelmään julkaistaan toukokuussa. 

Varattavissa oleva peruspaikka on ns. puolikas laavupaikka, eli kooltaan n. 1,5, metriä leveä ja 3 metriä syvä. Paikkoja voi kysynnän mukaan ja varaustilanteen salliessa yhdistää leveämmiksi. Puolentoista metrin levyisiä myyntipaikkoja laavuilla on yhteensä 32 kappaletta. Varauskäytännöllä halutaan varmistaa, että laavujen myyntipaikat riittävät kaikille. Samalla vältytään päällekkäisyyksiltä.

Ilmaista myyntipaikkaa ja markkinointiapua vastaan, myyjiä velvoitetaan olemaan paikalla toriajan alusta loppuun saakka, klo 17-19.

Kaikille avoin kirppis iltatorien yhteydessä

Iltatorien yhteydessä järjestetään myös kaikille avoin kirppis laavujen viereisellä nurmialueella. Kirppiksen myyntipaikkaa ei tarvitse erikseen varata, vaan paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Myyntipaikka on ilmainen ja oma pöytä tai viltti on tuotava mukana.

Uusi varausjärjestelmä julkaistaan pian

Iltatorien uusi, internetpohjainen varausjärjestelmä julkaistaan toukokuun aikana. Nettilinkin kautta voit tehdä varaukset iltatoreille haluamillesi paikoille, kullekin tori-illalle kerrallaan. 
 

​Iltatori lyhyesti:

Toripäivät: 30.6., 7.7., 21.7. ja 28.7.

Toriaika: klo 17-19 (myyjiä pyydetään huomioimaan paikallaolovelvoite). Myyntipaikkaa voi tulla järjestelemään klo 16 alkaen. 

Toripaikan osoite: Puistolan Laavukylä, Hiihtäjäntie 3, Juva.

Myyntipaikka; 1,5 x 3 m (leveys x syvyys). Paikat on sähköistetty ja katettu. Paikkoja on 32 kpl.

Paikkavaraus: pakollinen. 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.