Suoraan sisältöön

Häiriötiedote

Järvi-Saimaan Palvelut Oy tekee asennustöitä vesijohtoverkostossa Juvalla to 8.12.2022. Töistä aiheutuu vedenjakelukatko Vehmaan ja Vuorenmaan alueille klo 12.00 alkaen. Katkon kesto noin 2 h. Vaikutusalueen kartta aukeaa tästä linkistä 8.12. katkoalue

Vesikatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä värihaittaa. Pyydämme juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu.

Vedenjakelukatkosta tiedotettiin nettisivujen lisäksi kohdennetuin tekstiviestein. Jos et saanut tekstiviestiä ja asut katkon alueella, käy lisäämässä yhteystietosi tiedotusjärjestelmään oheisen linkin kautta Häiriötiedotus - Juvan kunta

Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoa:

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

p. 050 400 8011

Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen

Laavukylän iltatori ja torikahvila

Laavukylän iltatori ja torikahvila

Yhteystiedot

0400 761 944

matkailu@juva.fi

Osoite

Hiihtäjäntie 3, 51900 Juva

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Kesäkauden

Juvan taajamassa, vilkkaan Savonlinnantien varrella sijaitseva Puistolan Laavukylä kutsuu kesäkansan iltatorille.

Laavukylän iltatoreille ovat kaikki tervetulleita. Torille voi tulla myymään tuotteitaan ja ostoksille, tapaamaan tuttavia tai vaikka poiketa torikahveille. Sähköistetyt ja katetut toripaikat ovat tänäkin vuonna maksuttomia, ja Laavukylän viereiseltä nurmialueelta löytyy avopaikkoja. Myyntiautopaikoistakin voidaan sopia.  Nurmi- ja sora-alueella sijaitsevien avopaikkojen yhteyteen voi pystyttää telttakatoksen. 

Kesällä 2022 iltatoreja järjestetään neljänä perjantaina, 1.-22.7. Yhdistykset, seurat ja koululuokat ovat tervetulleita torijärjestelyihin, vaivanpalkkaa toimijat saavat 50 € / torikerta. Mikäli kiinnostuit, kysy lisää matkailu@juva.fi!

Varauskäytännöt

Vaikka laavun myyntipaikka onkin ilmainen, tulee paikkavaraus tästä huolimatta tehdä. Varauskäytäntö on osin muuttunut. Tänä kesänä paikat varataan varauskalenterin osoittamille vapaille paikoille, joten paikkatoiveita ei ole mahdollista esittää. Varaukset lähetetään sähköpostitse osoitteeseen matkailu@juva.fi ja ne käsitellään saapumisjärjestyksessä.  

Varaustilanteeseen voit tutustua klikkaamalla tästä.

Varattavissa oleva peruspaikka on ns. puolikas laavupaikka, eli kooltaan n. 1,5, metriä leveä ja 3 metriä syvä. Paikkoja voi kysynnän mukaan ja varaustilanteen salliessa yhdistää leveämmiksi. Puolentoista metrin levyisiä myyntipaikkoja laavuilla on yhteensä 32 kappaletta.

Varauksia vastaanottaa sähköpostitse Juvan kunnan matkailuneuvonta (matkailu@juva.fi). Varauskäytännöllä halutaan varmistaa, että laavujen myyntipaikat riittävät kaikille. Samalla vältytään päällekkäisyyksiltä.

Ilmaista myyntipaikkaa ja markkinointiapua vastaan, myyjiä velvoitetaan olemaan paikalla toriajan alusta loppuun saakka, klo 17-19.

Kaikille avoin kirppis iltatorien yhteydessä

Iltatorien yhteydessä järjestetään myös kaikille avoin kirppis laavujen viereisellä nurmialueella. Kirppiksen myyntipaikkaa ei tarvitse erikseen varata, vaan paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Myyntipaikka on ilmainen ja oma pöytä tai viltti on tuotava mukana.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.
 

Haluatko varata paikan? Toimi näin: 

1) Tutustu toripaikkoihin klikkaamalla tästä

2) Kun olet päättänyt minkä päivien toreille olet tulossa ja minkä paikan haluat varata, niin:
- laita sähköpostiviesti matkailu@juva.fi . Kerro viestissä torin päivämäärä(t) ja paikkanumero(t).
- paikkoja voit varata kerralla vaikka kaikille toreille, mikäli varaustilanne tämän sallii. 
 

​Iltatori lyhyesti:

Toripäivät: tarkentuvat aina, kun on päivitettävää

Toriaika: klo 17-19 (myyjiä pyydetään huomioimaan paikallaolovelvoite). Myyntipaikkaa voi tulla järjestelemään klo 16 alkaen. 

Toripaikan osoite: Puistolan Laavukylä, Hiihtäjäntie 3, Juva.

Myyntipaikka; 1,5 x 3 m (leveys x syvyys). Paikat on sähköistetty ja katettu. Paikkoja on 32 kpl.

Paikkavaraus: pakollinen, yhteyshenkilönä projektipäällikkö (matkailu@juva.fi , puhelut toimistoaikana klo 9-16 numeroon 0400 761 944).

Katso linkeistä iltatorin

 Tutustu toripaikkoihin klikkaamalla tästä