Suoraan sisältöön

HÄIRIÖTIEDOTE 

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa Juvan taajamassa Partalan, Kummunmäen ja Urheilukentän alueella viemäriverkoston tutkimuksia savukoemenetelmällä. Savukokeet suoritetaan maanantaina ja tiistaina 17.6.–18.6.2024 klo 08.00–16.00 (arvio).

Savukokeilla on tarkoitus tutkia viemäriverkoston kuntoa ja paikallistaa ne kohdat ja kiinteistöt, joiden alueelta jätevesiviemäriin johdetaan hulevesiä.

Lue tästä koko tiedote (pdf 208 kt)

Lisätietoja saat tarvittaessa vesihuoltomestari Jarmo Viita puh. 050 479 0525 ja vesihuollon päivystysnume­rosta 0400 255 195. Asukkaita pyydetään ilmoittamaan, mikäli merkkisavua pääsee kokeen aikana rakennusten sisätiloihin.

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

Marjatila Teittinen

Marjatila Teittinen

Yhteystiedot

Jarkko puh. 044 550 9530 / Maarit puh. 040 734 5467

marjatilateittinen@gmail.com

Osoite

Tilan osoite: Penttiläntie 31, 51780 Kuosmala

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Kesäkauden

Marjatilaltamme saat herkulliset ja puhtaat puutarhamarjat ja vihannekset sekä mehut, hillot, makeiset ja muut herkut.

Tilamme sijaitsee Etelä-Savossa Juvalla, Vuorilahden kylässä. Matkaa Mikkelistä meille on noin 30 km ja Juvan taajamakeskustasta noin 30 km. 

Valikoimassa puutarhamarjoja ja vihanneksia

Viljelemme puhtaan luonnon keskellä erilaisia marjoja: mansikkaa, vadelmaa, pensasmustikkaa, herukoita, karviaisia ja marja-aroniaa. Kasvatamme myös varhaisperunaa, kevätsipulia, herneitä, kesäkurpitsaa, väriporkkanoita, väriretiisejä ja kokeilemme vuosittain uusia tuotteita viljelyyn. 

Tuotteet myydään Mikkelin torilta, Kotileipomo Siiskosen Punaisen Piipun Kievarin pihamyymälästä ja suoraan tilalta. Mansikan pääsadon aikana on myös mahdollisuus tulla poimimaan talven mansikat itse.  

Maistuvia marjaherkkuja suoraan tilalta

Olemme teettäneet marjoistamme herkullisia jalosteita. Valikoimassamme on mm. kylmäpuristettuja mehuja, aroniasiirappia, aronia-mansikka -glögiä, alkoholitonta kuohujuomaa, marmeladimakeisia ja erilaisia hilloja. Joulun alla, ja miksei muulloinkin, meiltä on saatavissa myös lahjapakkaukset yrityksille ja yksityishenkilöille.

Tutustu valikoimaamme kotisivuillamme ja lue Puutarha&kauppa-lehden juttu toiminnastamme. Jutun voit lukea tätä linkkiä seuraamalla.