Suoraan sisältöön

Häiriötiedote

Järvi-Saimaan Palvelut Oy tekee asennustöitä vesijohtoverkostossa Juvalla to 8.12.2022. Töistä aiheutuu vedenjakelukatko Vehmaan ja Vuorenmaan alueille klo 12.00 alkaen. Katkon kesto noin 2 h. Vaikutusalueen kartta aukeaa tästä linkistä 8.12. katkoalue

Vesikatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä värihaittaa. Pyydämme juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu.

Vedenjakelukatkosta tiedotettiin nettisivujen lisäksi kohdennetuin tekstiviestein. Jos et saanut tekstiviestiä ja asut katkon alueella, käy lisäämässä yhteystietosi tiedotusjärjestelmään oheisen linkin kautta Häiriötiedotus - Juvan kunta

Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoa:

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

p. 050 400 8011

Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen

Matti ja Merja Jaatisen mehiläistarhat - luomuhunajaa

Matti ja Merja Jaatisen mehiläistarhat - luomuhunajaa

Yhteystiedot

0400 528730 / Merja ja 040 5215114 / Matti

merja.esteri@gmail.com ja matti.p.jaatinen@gmail.com

Osoite

Muinaiskuja 6, 51900 Juva

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Koko vuoden

Mehiläistarhaajat Matti ja Merja Jaatinen aloittivat luomuhunajan tuotannon vuonna 2017.

Lähes 40-vuotisen uran luomutuotannossa tehneet Jaatiset ovat toimineet aiemmin mm. vihannesviljelijöinä ja leipureina. Nykyään heidän kotipaikallaan Sappion luomutilalla jatkaa viljelyä heidän poikansa Frans Jaatinen puolisoineen.

Jaatisten mehiläistarhat on sijoitettu Juvalla toimivien luomutilojen läheisyyteen ja hunajan tuotanto on lähtenyt käyntiin vauhdilla. Mehiläiset ovat olleet ahkeria lämpimien kesien ja hyvien tarhapaikkojen sijainnin vuoksi. Medenkeruuta ja pölytettävää on riittänyt sekä pelloilla että muualla lähiluonnossa.

Matti ja Merja Jaatisen tuottamaa luomuhunajaa on tarjolla Juvan lähikaupoissa ja myös Reko-ringissä.