Suoraan sisältöön
Melanen

Melanen

Yhteystiedot

Vesa Hämäläinen, puh. +358 400 863 542 / Anne Piispa, puh. +358 45 865 0211

huippi90@gmail.com, nnpiispa@gmail.com

Avoinna

Koko vuoden

Verkkokauppa

Avaa verkkokauppa

Maalaismaisemassa, rauhallisella paikalla pienen Melanen-järven rannalla sijaitseva, kaikilla mukavuuksilla oleva pienen perheen mökki. Laiturilta kuulet lähellä olevan kosken rauhoittavan kohinan.

Melanen-järven rannalla, omassa rauhassaan sijaitseva, kaikilla mukavuuksilla varustettu kesämökki sopii hyvin pariskunnille ja pienille perheille. Mökin loiva, hiekka- ja mutapohjainen ranta sopii hyvin lasten rantaleikkeihin: vesipedot voivat pulikoida rauhassa, sillä mökillä on omaa rantaviivaa 200 metriä. Mökillä on oma sauna, jossa voi kiireettä nauttia pehmeistä löylyistä. Rannassa on laituri ja oma soutuvene. 

Lähistöllä on hyvät harrastusmahdollisuudet. Melanen-järven kautta kulkee koko perheen melontareitti, Oravareitti Sulkavan suuntaan,  pyöräily- ja patikointimahdollisuudet ovat myös hyvät. Kalaonneaan voi kokeilla vaikka mökin rannasta tai soutaa hieman ulommas järvelle. Kanootti löytyy tarvittaessa, ja polkupyöriä on saatavissa. Lähistöllä avautuvat hyvät marjatus- ja sienestysmaastot.

Melanen

Talviasuttava, yksikerroksinen, pyöröhirsinen 45 m² mökki, kesäaikaan käytössä myös makuuaitta. 
Lämmitysmuoto: puu- ja sähkölämmitteinen
Puulämmitteinen sauna sijaitsee samassa rakennuksessa (12 m², 4-5 saunojalle).
Vuodepaikkoja: 2+2 (makuuaitassa lisäksi 3 vuodepaikkaa). 
Makuualkovi: 1
Mökki sijaitsee lähellä matalaa, hiekka- ja mutapohjaista rantaa. Rantaviivaa 200 m. 
Lisätiedot ja varaukset: Melanen