Suoraan sisältöön

Häiriötiedote

Järvi-Saimaan Palvelut Oy tekee asennustöitä vesijohtoverkostossa Juvalla to 8.12.2022. Töistä aiheutuu vedenjakelukatko Vehmaan ja Vuorenmaan alueille klo 12.00 alkaen. Katkon kesto noin 2 h. Vaikutusalueen kartta aukeaa tästä linkistä 8.12. katkoalue

Vesikatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä värihaittaa. Pyydämme juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu.

Vedenjakelukatkosta tiedotettiin nettisivujen lisäksi kohdennetuin tekstiviestein. Jos et saanut tekstiviestiä ja asut katkon alueella, käy lisäämässä yhteystietosi tiedotusjärjestelmään oheisen linkin kautta Häiriötiedotus - Juvan kunta

Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoa:

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

p. 050 400 8011

Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen

Metsämökki, Mauno Maaranen

Metsämökki, Mauno Maaranen

Yhteystiedot

0400 570 775

mauno.maaranen@gmail.com

Avoinna

Koko vuoden

Metsämökki tarjoaa luonnonrauhaa ja hiljaisuutta, lakkasuollekin on lyhyt matka.

Rauhallisessa ja luonnonläheisessä ympäristössä sijaitseva Metsämökki tarjoaa hyvät puitteet rentoutumiseen. Mökin piha-alueella on erillinen nukkuma-aitta ja tilaa asuntovaunullekin. Talvisaikaan hiihtoladut lähtevät mökin pihasta ja johdattavat sivakoijan läheiselle, valtakunnallisesti arvokkaalle ja suojelulle Iso-Huppion suoalueelle. Moottorikelkka-ajelun voi varata isäntäväeltä paikan päällä. Läheisillä metsäalueilla aukeavat hyvät marjastus-ja sienestysmaastot.

Metsämökki

Talviasuttava, puolitoistakerroksinen, höylähirsirakenteinen 42 m² mökki. Ulkoterassi 10  m². 
Puulämmitteinen sauna sijaitsee samassa rakennuksessa, käytettävissä myös erillinen, puulämmitteinen savu- ja ulkosauna.
Vuodepaikkoja: 4+2   
Makuuhuoneita: 1
Uimarantaan on matkaa kaksi kilometriä.
Lisätiedot ja varaukset: Metsämökki