Suoraan sisältöön
OravaPyöräily Juva-Sulkava, keskustasta keskustaan

OravaPyöräily Juva-Sulkava, keskustasta keskustaan

Yhteystiedot

Juva Camping, +358 15 451 930 / Sulkavan Oravanpesät, +358 400 938 076

camping@juvacamping.com, pasi.vironen@oravanpesat.fi

Osoite

Poikolanniementie 68, 51900 Juva

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Koko vuoden

Www-sivut

www.oravareitti.fi

Koe melontareitti Oravareitin lumo vaihteeksi pyörän satulasta ja polje taukopaikalta toiselle, maastoon merkityn pyöräilyreitin kulkua seuraten. Halutessasi voit myös meloa osan matkaa ja pyöräillä loput - täyden palvelun reitillä tämäkin onnistuu!

Koko perheen melontareitti Oravareitin eteläsavolaisen järviluonnon, humisevien metsien, peltojen ja niittyjen kirjoman kulttuurimaiseman ja käyntikohteiden monipuolisuuden voit kokea nyt myös polkupyörän satulasta! Kauden 2022 uutuus, maastoon merkitty Juvan ja Sulkavan taajamakeskustojen välillä, melontareitin taukopaikalta toiselle kulkeva reitti on nyt avattu ja odottaa pyöräilijöitä. Maastossa reitin tunnistat tutusta OravaPyöräily-logosta. 

Noin 46 kilometrin mittaisen reitin voit pyöräillä joko Juvalta Sulkavalle tai päinvastoin. Luontoelämykseen voit kätevästi liittää myös melonnan, sillä täyden palvelun melontareitillä Juva Campingin ja Sulkavan Oravanpesien välinevuokraus- ja kuljetuspalvelut ovat käytettävissäsi ja kuljetukset sujuvat haluamallesi reittipisteelle vaivatta ja edullisesti. Majoitustarjontaa löytyy huviloista kesämökkeihin ja lomahuoneistoista leirintäalueen palveluihin. E-fatbikevuokraus onnistuu kätevästi Hasa Juva Ski Resortin kautta, saunaelämykset ja ruokailupalvelut järjestyvät suuremmallekin seurueelle.  Kokoa siis mieleisesi aktiviteettipaketti ja hyppää satulaan!