Suoraan sisältöön

Häiriötiedote

Järvi-Saimaan Palvelut Oy tekee asennustöitä vesijohtoverkostossa Juvalla to 8.12.2022. Töistä aiheutuu vedenjakelukatko Vehmaan ja Vuorenmaan alueille klo 12.00 alkaen. Katkon kesto noin 2 h. Vaikutusalueen kartta aukeaa tästä linkistä 8.12. katkoalue

Vesikatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä värihaittaa. Pyydämme juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu.

Vedenjakelukatkosta tiedotettiin nettisivujen lisäksi kohdennetuin tekstiviestein. Jos et saanut tekstiviestiä ja asut katkon alueella, käy lisäämässä yhteystietosi tiedotusjärjestelmään oheisen linkin kautta Häiriötiedotus - Juvan kunta

Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoa:

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

p. 050 400 8011

Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen

Suunnistus - Juvan Jukolan viestin retrosuunnistus

Suunnistus - Juvan Jukolan viestin retrosuunnistus

Avoinna

Koko vuoden

Juvan Urheilijat järjesti 30 vuotta sitten 42. Jukolan ja 13. Venlojen viestin. Kilpailu suunnistettiin 16. -17. kesäkuuta 1990 Juvan Koikkalassa Kapalomäen maastossa.

Juvan Jukolaan ilmoittautui 1122 Jukola- ja 588 Venla-joukkuetta. Molemmissa viesteissä kirjattiin ennätysosanotto, ja osallistujia oli ensimmäisen kerran yli 10 000 suunnistajaa. Jukolan järjestelyt kokosivat juvalaisia yli 1300 henkeä erilaisiin talkootehtäviin. 

Juvan Jukola on suurin Juvalla järjestetty urheilutapahtuma. Venlojen viestin voitti norjalainen Halden SK ja Jukolan viestin voitto meni myös Norjaan Trondheimin NTHI-joukkueelle.

Retro-suunnistusmahdollisuus

Juhlavuoden kunniaksi on vuonna 1990 suunnistetun Jukolan viestin   kilpailukarttaa saatavissa. Kartassa on ote Kapalolammen maastosta (mittakaava 1:7500). Kartan alueella olevat rastipisteet on merkitty puna-valkoisilla nauhoilla. Karttoja on saatavissa Koikkalan kylätorilta, ja niitä voi tulostaa myös tältä sivulta. 

Rasteilla voi käydä omatoimisesti kesän aikana. Suunnistettaessa on huomioitava maaston muutokset 30 vuoden ajalta, koska kartta on alkuperäinen ja tehty 1990 maaston tilanteesta.