Suoraan sisältöön
Vanha Melanen

Vanha Melanen

Yhteystiedot

Vesa Hämäläinen, puh. 0400 863 542  ja Anne Piispa, puh. 045 865 0211

huippi90@gmail.com, nnpiispa@gmail.com

Avoinna

Kesäkauden

Verkkokauppa

Avaa verkkokauppa

Tunnelmallinen pieni punainen 'mummon mökki' sijaitsee Juvalla, perinteisessä suomalaisessa maalaismaisemassa Melanen-järven rannalla.

Mökille on helppo tulla, sillä se sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella: Juva-Savonlinna väliseltä 14-tieltä on mökille matkaa n. 10 kilometriä. 

Vanha Melanen on lomalaisten käytössä toukokuusta syyskuun loppuun. Asunnossa on kaksi makuuhuonetta, joissa kummassakin vuoteet kahdelle henkilölle. Mökkiin tulee lämmin vesi, mutta astianpesukonetta ei ole. Tuvassa on takka ja leivinuuni. Mökissä on wc ja suihku. Pihassa on aitta, jossa kesäaikana on nukkumapaikat neljälle henkilölle. Pihalla sijaisevassa kesäkeittiössä on kaasuhella, takka ja grilli, oleskelutilaan mahtuu syömään isompikin porukka. Puulämmitteinen sauna on järven rannassa. Saunaan tulee vesi omasta kaivosta, vesiboileri lämmittää veden. Myös saunarannassa on grillikatos. 

Harrastusmahdollisuudet ovat hyvät. Perheillekin hyvin soveltuva melonta-pyöräilyreitti Oravareitin melontaosuus kulkee mökin ohitse, eikä pyöräreitillekään ole mökiltä pitkää matkaa. Veneellä pääsee onkimaan järvelle ja lähimaastossa voi lenkkeillä ja pyöräillä. Marjastus ja sienestys on mahdollista lähimetsissä.

Vanha Melanen

Kesäasuttava, yksikerroksinen, veisto/höylähirsinen 60 m² mökki, kesäaikaan käytössä on myös makuuaitta. 
Lämmitysmuoto: puu- ja sähkölämmitteinen
Puulämmitteinen sauna sijaitsee järven rannassa, erillisessä rakennuksessa (12 m², 3-4 saunojalle).
Vuodepaikkoja: 2+2 (makuuaitassa lisäksi 4 vuodepaikkaa). 
Mökki sijaitsee lähellä lapsille sopivaa, hiekka- ja mutapohjaista rantaa. Rantaviivaa 300 m. 
Lisätiedot ja varaukset: Vanha Melanen