• Päätös julkaistu 25.08.2020
  • Kuulutus

Uinninvalvoja-ohjaaja

Tehtävän kuvaus
Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsopimussuhteeseen uinninvalvoja-ohjaajaa Vesiliikuntakeskus Sampolaan. Työ sisältää uinninvalvontaa, uimaopetusta, vesiliikunnan ja vesijumpan ohjausta, asiakaspalvelua ja -neuvontaa, lipunmyyntitehtäviä aamu-uintien yhteydessä sekä allasosaston liikuntavälineiden huoltamista. Työtehtäviin kuuluu allasosaston toiminnan kehittäminen yhteistyössä vesiliikuntakeskuksen muun henkilökunnan kanssa (tapahtumat ja tempaukset). Lisäksi työ sisältää sivistystoimen muita tehtäviä työvuoden aikana.

Työaikamuoto on yleistyöaika (viikkotyöaika 38,25 h, 2-vuorotyö), johon sisältyy aamu-, ilta- ja viikonlopputyötä.

Uinninvalvoja-ohjaajan tehtävään valitulta edellytetään SUH:in uinninvalvojakurssia ja hyväksytysti läpäistyä uinninvalvojan testiuintia. Lisäksi arvostamme SUH:in uimaopettajakurssia, vauva- ja perheuintiohjaajakoulutusta sekä ryhmien ohjauskoulutusta tai kokemuksen tuomaa osaamista. Ilmoita omaavasi koulutukset hakemuksessa.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävää täytettäessä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Haastattelut suoritetaan ti 8.9.2020.

Paikkaa haetaan ensisijaisesti  sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry,fi.
Mikäli hakeminen Kuntarekryn kautta ei ole mahdollista, hakemuksen voi toimittaa myös postitse osoitteeseen Juvan kunta, Nina Tamminen, PL 28, 51901 JUVA. Kuoreen merkintä: Hakemus. Hakemuksia ja liitteitä ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään käsittelyä varten.

Haku päättyy 7.9.2020 klo 12.00
Työ alkaa: 10.9.2020 tai sopimuksen mukaan.
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Työn luonne: Kokoaikatyö, vuorotyö
Palkkaus: KVTES 02VAP070
Työavain: 309636

Yhteystiedot:
Uinninvalvoja-ohjaaja Ulla Hulkkonen, arkipäivisin klo 12-18, puh. 0400 135 060

Työnantajakuvaus:
Juva on vireä ja viihtyisä kunta Etelä-Savossa 5-tien varressa, Järvi-Suomessa. Juvalta löydät puhdasta luontoa, laadukkaat julkiset palvelut ja kattavat kaupalliset palvelut. Monipuoliset harrastus- ja vapaa-ajanpalvelut ovat sinua lähellä. Arki on sujuvaa.

Juvan kunta on työnantajana henkilöstöä arvostava ja kehittymistä tukeva. Työskentelemme sekä yksilön että yhteisön hyvinvoinnin ja tuloksellisuuden paranta­miseksi.

Juvan kunta on savuton työpaikka.