• Päätös julkaistu 23.11.2022
  • Kuulutus

Varhaiskasvatuksen opettaja

Tehtävän kuvaus

Haemme kahta varhaiskasvatuksen opettajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Päiväkoti Apilaan.

Tehtävät täytetään 2.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävien kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaisesti.

Haemme joukkoomme varhaiskasvatuksen opettajaa, joka on kiinnostunut kehittämään pedagogiikkaa lasta osallistaen, positiivisin vuorovaikutuksen menetelmin. Varhaiskasvatuksen opettaja vastaa lapsiryhmän toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista Juvan kunnan varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ammattitaitoisessa ja kannustavassa työyhteisössä. Päiväkotiemme arjessa korostuu vahva yhteisöllisyys ja ryhmien välinen yhteistyö. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä kehittämismyönteisyyttä.

Varhaiskasvatuksen opettajan tehtäväkohtainen palkka on 2617,42 e/kk.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Työsuhteessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

(Mikäli hakeminen Kuntarekryn kautta ei ole mahdollista, hakemuksen voi toimittaa myös postitse osoitteeseen Juvan kunta, varhaiskasvatus, Juvantie 13, 51900 JUVA. Kuoreen merkintä: Hakemus. Hakemuksia ja liitteitä ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään käsittelyä varten.)

Haku päättyy: 14.12.2022
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Työn luonne: Kokoaikatyö
Työ alkaa: 2.1.2023 tai sopimuksen mukaan
Palkkaus: OVTES
Työavain: 483005

Yhteystiedot:
Kirsi Anttonen, varhaiskasvatusjohtaja, puh. 040 834 1695, kirsi.anttonen@juva.fi tai Pauliina Jordan, päiväkodinjohtaja, puh. 0400 135 016, pauliina.jordan@juva.fi

Työnantajakuvaus:
Juva on vireä ja viihtyisä kunta Etelä-Savossa 5-tien varressa, Järvi-Suomessa. Juvalta löydät puhdasta luontoa, laadukkaat julkiset palvelut ja kattavat kaupalliset palvelut. Monipuoliset harrastus- ja vapaa-ajanpalvelut ovat sinua lähellä. Arki on sujuvaa.

Juvan kunta on työnantajana henkilöstöä arvostava ja kehittymistä tukeva. Työskentelemme sekä yksilön että yhteisön hyvinvoinnin ja tuloksellisuuden parantamiseksi.

Juvan kunta on savuton työpaikka