Suoraan sisältöön

Myönteistä Juvakuvaa edistämässä

Juvan kunta toteuttaa brändi- eli mielikuvakyselyn yhteistyössä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMKin kanssa. Kysely toteutetaan osana juvalaislähtöisen Piia Lampisen opinnäytetyötä.

Haluamme, että Juva olisi vireä ja elinvoimainen, hyvän arjen eväät tarjoava kunta tulevaisuudessakin. Nyt sinulla on juvalaisena tai Juvan ystävänä mahdollisuus vaikuttaa siihen, kuinka aiomme markkinoida ja kehittää kuntaa alueen vahvuudet ja parhaat puolet huomioiden. Toivomme, että täällä viihtyvät sekä nykyiset asukkaat että kesäasukkaat. Tavoite on, että tänne saataisiin houkuteltua tulevaisuudessa myös uusia kuntalaisia.

Olet osallistumassa kyselyyn, joka on osa YAMK-opiskelija Piia Lampisen opinnäytetyötä. Opinnäytetyössä tutkitaan, millä keinoin Juvaa voitaisiin mainostaa ja kuinka kunta erottuisi muista kunnista positiivisella ja aidosti omannäköisellä tavalla. Kyselyn tarkoituksena on saada mahdollisimman paljon mielipiteitä, näkemyksiä ja kokemuksia, mitkä ovat juuri niitä meille tärkeitä ja kehumisen arvoisia asioita. Opinnäytetyö toteutetaan yhteistyössä Juvan kunnan kanssa.

Kysely on lyhyt, joten vastaamiseen menee 5-10 minuuttia ja siinä on yhdeksän kysymystä. Kyselyyn vastataan nimettömänä ja vastaukset käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti. Tuloksia esitetään ryhmätasolla niin, ettei yksittäisiä vastauksia pystytä tunnistamaan. Kyselyyn vastanneet voivat halutessaan osallistua myös arvontaan, jossa palkintona on 50 € lahjakortti juvalaiseen yritykseen. Arvontaan osallistumista varten, laitathan yhteystietosi kyselyn loppuun.

Vastauksesi antaa meille todella arvokasta tietoa kunnan kehittämisen kannalta. Lämmin kiitos osallistumisestasi!

Kysely toteutetaan Webropol-ympäristössä ja siihen pääset osallistumaan tätä linkkiä klikkaamalla.