Palvelujen tuotantosuunnitelmasta voi antaa vielä palautetta 18.8.2023 saakka Etelä-Savon hyvinvointialueella.
  • 08.08.2023
  • Asuminen ja ympäristö, Kasvatus ja koulutus, Työ ja yrittäminen, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Vapaa-aika ja matkailu, Juvan kunta

Vielä ehtii kommentoida Eloisan palvelujen tuotantosuunnitelmaa

Palvelujen tuotantosuunnitelmasta voi antaa vielä palautetta 18.8.2023 saakka Etelä-Savon hyvinvointialueella.

Tähän mennessä palautekanavaan on tullut kansalaisilta ja järjestöiltä 165 palautetta. Henkilöstöltä palautetta on kerätty laajasti osana yt-neuvotteluita, toimialojen infoja ja avointa palautekanavaa (89 kommenttia).

– Palautteen sisältö käydään huolella ja rauhassa läpi 18.8. jälkeen, kun myös kuntien lausunnot on saatu. Jo nykyisen kannanottojen suuren lukumäärän perusteella uskon, että saamme kattavan kuvan kansalaisten ja henkilöstön näkemyksistä palvelujen järjestämiseen. Jos joku taho tai henkilö haluaa vielä kommentoida, niin siihen on edelleen hyvin aikaa, kannustaa Eloisan konsernipalvelujen toimialajohtaja Sami Sipilä.

Iso osa palautteesta koskee perusterveydenhuollon lähipalveluja.

– Myös julkinen keskustelu on muutosten suhteen keskittynyt pitkälti lähipalveluihin. Palautteen perusteella jatkovalmistelussa talouden sopeutukset haetaan perusterveydenhuollossa pääosin pienemmillä tai edullisemmilla tiloilla, ja lähipalvelut turvataan. Ennen esityksiä valtuustolle katsomme rauhassa kaikki palautteet ja yhdessä hallituksen kanssa arvioimme tilanteen, rauhoittelee keskustelua terveyspalvelujen johtaja Kimmo Kuosmanen.

Lue lisää palvelujen tuotantosuunnitelmasta täältä.

Kantansa palvelujen tuotantosuunnitelmaan voi ilmaista täällä.

Lisätietoja
Konsernipalvelujen toimialajohtaja Sami Sipilä,
p. 044 770 0577, sami. sipila@etelasavonha.fi

Terveyspalvelujen toimialajohtaja Kimmo Kuosmanen,
p. 040 656 7885, kimmo.kuosmanen@etelasavonha.fi