Suoraan sisältöön

Häiriötiedote

Järvi-Saimaan Palvelut Oy tekee asennustöitä vesijohtoverkostossa Juvalla to 8.12.2022. Töistä aiheutuu vedenjakelukatko Vehmaan ja Vuorenmaan alueille klo 12.00 alkaen. Katkon kesto noin 2 h. Vaikutusalueen kartta aukeaa tästä linkistä 8.12. katkoalue

Vesikatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä värihaittaa. Pyydämme juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu.

Vedenjakelukatkosta tiedotettiin nettisivujen lisäksi kohdennetuin tekstiviestein. Jos et saanut tekstiviestiä ja asut katkon alueella, käy lisäämässä yhteystietosi tiedotusjärjestelmään oheisen linkin kautta Häiriötiedotus - Juvan kunta

Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoa:

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

p. 050 400 8011

Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen

ABC Juva liikenneasema

ABC Juva liikenneasema

Yhteystiedot

010 764 1200

abc.juva@sok.fi

Osoite

Tulostie 1, 51900 Juva

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Koko vuoden

ABC Juva palvelee kautta vuoden!

ABC Juva-liikennemyymälä tarjoaa monta palvelua saman katon alla. Liikennemyymälässä on kahvila-ravintola-, market- ja polttonestepalvelut, lasten Apsi-leikkipaikka sekä tilavat wc- ja lastenhoitotilat.

Ravintola palvelee aamusta iltaan. Tarjolla on kahvia suolaisen tai makean kera, aamiainen noutopöydästä klo 5-10 ja lounas noutopöydästä klo 10.30-15. Saatavilla on myös À la carte -annoksia, pizzoja ja burgereita. Marketissa on perusvalikoiman lisäksi eri vuodenaikoihin sekä matkalle sopivia tuotteita.

ABC Juvan yhteydessä on S-market ja lahjatavarakauppa Q-Point sekä Fortumin sähköauton pikalatauspiste.