Suoraan sisältöön

Häiriötiedote

Järvi-Saimaan Palvelut Oy tekee asennustöitä vesijohtoverkostossa Juvalla to 8.12.2022. Töistä aiheutuu vedenjakelukatko Vehmaan ja Vuorenmaan alueille klo 12.00 alkaen. Katkon kesto noin 2 h. Vaikutusalueen kartta aukeaa tästä linkistä 8.12. katkoalue

Vesikatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä värihaittaa. Pyydämme juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu.

Vedenjakelukatkosta tiedotettiin nettisivujen lisäksi kohdennetuin tekstiviestein. Jos et saanut tekstiviestiä ja asut katkon alueella, käy lisäämässä yhteystietosi tiedotusjärjestelmään oheisen linkin kautta Häiriötiedotus - Juvan kunta

Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoa:

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

p. 050 400 8011

Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen

Oinas Hovi

Oinas Hovi

Yhteystiedot

046 580 3030

saimaatraveljuva@gmail.com

Osoite

Vanha-Juvantie 938, 51810 Maivala

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Kesäkauden

Www-sivut

Oinas Hovi

Juvan Maivalan kylämaisemassa sijaitseva Oinas Hovi tarjoaa huoneistomajoitusta kauniisti remontoidussa, maalaisromanttisessa hirsitalossa.

Kauniissa ja rauhallisessa, eteläsavolaisessa maalaismijöössä sijaitsevassa Oinas Hovissa majoitut edullisesti ja laadukkaasti. Viitostieltä on helppo poiketa Oinas Hoviin, sillä matkaa kohteeseen Etelä-Savon valtaväylältä kertyy vain kolme kilometriä. Matkalaisille Oinas Hovi tarjoaa kaksi kauniisti remontoitua yhden henkilön huonetta ja yhden parivuoteellisen huoneen, joten tiloissa majoittuu väljästi vaikka koko perhe. Liinavaatteet, pyyhkeet, kahvi ja tee kuuluvat majoituksen hintaan. Saimaa-aamiaisbuffet on saatavissa lisämaksusta majoituksen yhteyteen, kysy lisää Oinas Hovista!

Kulku huoneistoihin tapahtuu oman sisäänkäynnin kautta. Kaikille majoittujille yhteisiä tiloja Oinas Hovissa ovat tilava tupakeittiö, eteinen, sauna, suihku ja WC. Oinas Hovin puutarhakin on majoittujien käytössä, ja pihalta löytyy paikoitustilaa muutamalle autolle . Tupakeittiössä voi halutessaan valmistaa omat ateriat. Tupakeittiön varusteisiin kuuluvat liesi, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro ja jääkaappi. Kaikissa makuuhuoneissa on runsaasti kaappitilaa. 

Oinashovin huoneet

Oinas
Vuodepaikkoja: 2
Hinta: 90 €/vrk
Kauniisti remontoitu parivuoteellinen, maalaisromanttinen huone. 

Pässi
Vuodepaikkoja: 1
Hinta: 65 € / vrk

Vastaremontoitu tilava, yhden henkilön huone

Uuhi
Vuodepaikkoja: 1
Hinta: 65 € / vrk

Vastaremontoitu tilava, yhden henkilön huone

Oinas Hovin majoituspalvelut ovat osa Saimaa Travel Juvaa ja avoinna kesä-syyskuussa. 

Lisätiedot ja varaukset: Oinas Hovi