Juvan kunta tarjoaa kaikille juvalaisille nuorille, jotka eivät ole saaneet kesätöitä, mahdollisuuden tulla tekemään kunnan eri toimialoille lyhytkestoisia keikkatöitä.
  • 16.05.2023
  • Työ ja yrittäminen, Juvan kunta

Juvalaisille nuorille tarjolla kesällä keikkatöitä

Juvan kunta tarjoaa kaikille juvalaisille nuorille, jotka eivät ole saaneet kesätöitä, mahdollisuuden tulla tekemään kunnan eri toimialoille lyhytkestoisia keikkatöitä.

Hei sinä nuori! Jäitkö vaille kesätöitä? Haluatko päästä kokeilemaan erilaisia työtehtäviä ja kartuttamaan samalla osaamistasi sekä tienata omaa rahaa?

Juvan kunta tarjoaa kaikille juvalaisille nuorille, jotka eivät ole löytäneet kesätöitä tai jotka ovat työllistyneet kesällä vain kahdeksi viikoksi, mahdollisuuden tehtä lyhytkestoisia keikkatöitä kunnan eri toimialoilla. Työtehtäviö haetaan WorkPilots-keikkatyöalustan kautta. 

Viime kesänä WorkPilotsin kautta toteutettiin muun muassa uimarannan koppien maalaus. Saatu palaute oli erittäin positiivista. Keikkatöitä pidettiin helppoina ja kivoina. Erityisesti ohjaajat ja kaverit, joiden kanssa keikkatöitä tehtiin, koettiin mukavina.

Tänä kesänä keikkatöitä on luvassa muun muassa kesätapahtumissa, kuten Kesämarkkinoilla tapahtumasometusta, pomppulinnavahtina oloa sekä bussioppaana toimimista. Tarjolla on myös erilaisia avustavia tehtäviä, esimerkiksi lasten kanssa pelailemista, ikäihmisille seuran pitämistä ja kukkien istutusta.

Lataa siis WorkPilots-sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta, seuraa avoimia keikkatöitä ja nappaa itsellesi ikimuistoinen kesätyökeikka!

WorkPilotsin kautta toteutettavat keikkatyöt mahdollistaa Osuuspankki Suur-Savolta saatu lahjoitus nuorten kesätyöllistämistä varten.

Lisätietoja antaa ja kysymyksiin vastaa:

Omavalmentaja Heli Hänninen, puh. 0400 136 212, heli.hanninen@juva.fi