Suoraan sisältöön

Häiriötiedote

Järvi-Saimaan Palvelut Oy tekee asennustöitä vesijohtoverkostossa Juvalla to 8.12.2022. Töistä aiheutuu vedenjakelukatko Vehmaan ja Vuorenmaan alueille klo 12.00 alkaen. Katkon kesto noin 2 h. Vaikutusalueen kartta aukeaa tästä linkistä 8.12. katkoalue

Vesikatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä värihaittaa. Pyydämme juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu.

Vedenjakelukatkosta tiedotettiin nettisivujen lisäksi kohdennetuin tekstiviestein. Jos et saanut tekstiviestiä ja asut katkon alueella, käy lisäämässä yhteystietosi tiedotusjärjestelmään oheisen linkin kautta Häiriötiedotus - Juvan kunta

Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoa:

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

p. 050 400 8011

Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen

Kayak and canoe sale and rental Mikkeli

Kayak and canoe sale and rental Mikkeli

Yhteystiedot

+358 503 723 848

info@vapaa-ajanurheilu.fi

Osoite

Aisakkaanpolku 2 B 5, 51780 Kuosmala

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Koko vuoden

Vuokraa kanootti, kajakki tai purjevene ja koe Saimaan lumo!

Tule melomaan siniselle, idylliselle, luonnonkauniille Saimaalle Kuosmalan kylän Siikakoskelta. Vuokraamme kajakkeja, kanootteja ja purjevenettä.

Siikakoskelta avautuu Suur-Saimaan vesistö koko laajuudessaan; voit meloa vaikka satoja kilometrejä etelään tai pohjoiseen. Suosittu melontareitti on Neitvuorelle tai Anttolaan, kohteisiin on matkaa noin 20-30 km. Mikäli haluat meloa vain yhteen suuntaan, on kuljetuspalvelut sovittavissa.

Siikakoskelta vesireitit vievät myös pienemmille karunkauniille eteläjuvalaisille järville, Rautjärvelle, Saarijärvelle ja Syysjärvelle. 

Vuokraamme myös polkupyöriä, joten pyöräilyn voi kätevästi yhdistää melontaan: voit meloa vaikkapa Anttolaan ja pyöräillä takaisin Siikakoskelle tai muuhun kohteeseen.

Järjestämme myös melontaopastusta ja ohjattuja, 3-6 tunnin mittaisia retkiä lähivesille.