Suoraan sisältöön

Häiriötiedote

Järvi-Saimaan Palvelut Oy tekee asennustöitä vesijohtoverkostossa Juvalla to 8.12.2022. Töistä aiheutuu vedenjakelukatko Vehmaan ja Vuorenmaan alueille klo 12.00 alkaen. Katkon kesto noin 2 h. Vaikutusalueen kartta aukeaa tästä linkistä 8.12. katkoalue

Vesikatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä värihaittaa. Pyydämme juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu.

Vedenjakelukatkosta tiedotettiin nettisivujen lisäksi kohdennetuin tekstiviestein. Jos et saanut tekstiviestiä ja asut katkon alueella, käy lisäämässä yhteystietosi tiedotusjärjestelmään oheisen linkin kautta Häiriötiedotus - Juvan kunta

Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoa:

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

p. 050 400 8011

Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen

Partalan Kuninkaankartanon tilausravintola

Partalan Kuninkaankartanon tilausravintola

Yhteystiedot

+358 443 227 247

info@partalankartano.fi

Osoite

Huttulantie 1, 51900 Juva

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Koko vuoden

Partalan Kuninkaankartanossa vietät niin ikimuistoiset perhejuhlat kuin kokouksetkin.

Partalan Kuninkaankartanon tilausravintolan juhlatilat soveltuvat monenlaisiin juhliin. Kuninkaankartanossa voit viettää perhejuhlia ja kokouksia, ja tilat ovat vuokrattavissa myös erilaisiin tapahtumiin. Partalan alueella järjestetäänkin vuosittain yksityistilaisuuksien lisäksi myös monia yleisötapahtumia. Partalan Kuninkaankartanoon on hyvät liikenneyhteydet, sillä Partalan alue sijaitsee Juvan taajamakeskustan läheisyydessä, valtatie 14:n varrella. 

Juhlatilat- ja palvelut

Juho Kustaan juhlasali (100 paikkaa).
Woudin Kellari (kokouskäytössä 25 hlö, ruokailutilana 50 hlö).
Terassi ja perinteinen lato kesäaikaan.

Partalan Kuninkaankartanossa on saatavissa täydet juhla- ja pitopalvelut kaikkiin tilaisuuksiin. Paikka on tunnettu yksilöllisestä palvelusta, maukkaasta ruoasta ja hyvästä tunnelmasta. 

Partalan Kuninkaankartanon tilausravintola sijaitsee Partalan museoalueen välittömässä läheisyydessä. Alueella toimii Juvan Museo, Juvan karjalaisten museo, Galleria Kuninkaankartano, Juvan Tryffelikeskus ja Partalan Uusi Kesäteatteri.