Suoraan sisältöön

Häiriötiedote

Järvi-Saimaan Palvelut Oy tekee asennustöitä vesijohtoverkostossa Juvalla to 8.12.2022. Töistä aiheutuu vedenjakelukatko Vehmaan ja Vuorenmaan alueille klo 12.00 alkaen. Katkon kesto noin 2 h. Vaikutusalueen kartta aukeaa tästä linkistä 8.12. katkoalue

Vesikatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä värihaittaa. Pyydämme juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu.

Vedenjakelukatkosta tiedotettiin nettisivujen lisäksi kohdennetuin tekstiviestein. Jos et saanut tekstiviestiä ja asut katkon alueella, käy lisäämässä yhteystietosi tiedotusjärjestelmään oheisen linkin kautta Häiriötiedotus - Juvan kunta

Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoa:

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

p. 050 400 8011

Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen

Sappion luomutila - valkosipulia, perunaa, muita vihanneksia ja kyytönlihaa

Sappion luomutila - valkosipulia, perunaa, muita vihanneksia ja kyytönlihaa

Yhteystiedot

041 469 5157 (Alexandra) / 050 414 7695 (Frans)

sappionluomutila@gmail.com

Osoite

Pikkusappiontie 21, 51900 Juva

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Koko vuoden

Sappion luomutila on Juvalla sijaitseva perheviljelmä, jossa kasvatetaan itäsuomenkarjaa (kyyttöjä), valkosipulia, perunaa sekä vaihtelevasti muita vihanneksia.

Tilan omasta luomuvalkosipulista valmistetaan myös jalosteita, kuten rouhetta, suolaa ja jauhetta helpottamaan ruoanlaittoa.

Tila on siirtynyt luomuun jo 80-luvun alussa ja vuonna 2016 tehdyn sukupolvenvaihdoksen jälkeen viljelijöinä toimivat Frans Jaatinen ja Alexandra Lindqvist. Tilalla painotetaan monipuolista viljelykiertoa, eläinten hyvinvointia sekä ylläpidetään luonnon monimuotoisuutta runsailla perinnebiotooppialueilla. 

Tilan tuotteita voi ostaa Juvan, Mikkelin ja Savonlinnan Rekoringeistä, paikallisista tapahtumista sekä tietysti suoraan tilalta ja nettikaupasta. Kesäkaudella meidät voi löytää ainakin Laavukylän iltatorilta ja Koikkalan kesätorilta. Tilan luomuvalkosipulituotteita voi Juvalla ostaa myös Wehmaan Deli & Deco -myymälästä, S-marketista sekä Agripalvelun noutopisteestä.

Jos haluat tulla käymään tilalla toivomme, että soittaisit etukäteen, niin olemme varmasti paikalla.