Suoraan sisältöön

Häiriötiedote

Järvi-Saimaan Palvelut Oy tekee asennustöitä vesijohtoverkostossa Juvalla to 8.12.2022. Töistä aiheutuu vedenjakelukatko Vehmaan ja Vuorenmaan alueille klo 12.00 alkaen. Katkon kesto noin 2 h. Vaikutusalueen kartta aukeaa tästä linkistä 8.12. katkoalue

Vesikatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä värihaittaa. Pyydämme juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu.

Vedenjakelukatkosta tiedotettiin nettisivujen lisäksi kohdennetuin tekstiviestein. Jos et saanut tekstiviestiä ja asut katkon alueella, käy lisäämässä yhteystietosi tiedotusjärjestelmään oheisen linkin kautta Häiriötiedotus - Juvan kunta

Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoa:

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

p. 050 400 8011

Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen

TeaHouse of Wehmais - teehuone-bistro Wehmaan kartanomiljöössä

TeaHouse of Wehmais - teehuone-bistro Wehmaan kartanomiljöössä

Yhteystiedot

+358 40 4101 626

tee@teahouse.fi

Osoite

Pieksämäentie 234, 51900 Juva

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Koko vuoden

Www-sivut

www.teahouse.fi

Verkkokauppa

Avaa verkkokauppa

Monipuoliseen ja vivahteikkaaseen teeperinteeseen erikoistunut teehuone-bistro sijaitsee Juvan Vehmaalla vanhan sukukartanon pihapiirissä. Teahouse of Wehmais kuuluu palkittuihin Saimaa Gastronomy -ja D.O. Saimaa -verkostoihin.

TeaHouse of Wehmais on teehuone-bistro, jossa tee ja ruoka kohtaavat aivan uudella tavalla. Sesongin mukaan vaihtuvalta menultamme löydät keittiömestarimme elämykselliset menut ja à la carte -annokset sekä ihastuttavat teekattaukset. Nautinnollisen ja kiireettömän teehetken takaamiseksi, pöytävaraus kannattaa tehdä etukäteen. Samalla voit ilmoittaa erikoisruokavaliotoiveistasi. Pöytävarauksen voit tehdä tästä linkistä. 

TeaHousella panostetaan laatuun. Leivottavat tuotteet valmistetaan omassa keittiössä, luomutuotteita käyttäen. Teahouse tekee myös mahdollisimman paljon yhteistyötä lähialueiden tuottajien kanssa. Teahousella on täydet anniskeluoikeudet, joten teehetken voi kruunata lasillisella kuohuvaa. Valikoimaan kuuluvat itseoikeutetusti erilaiset teepohjaiset drinkit. Teelaatuja tarjolla on noin sata erilaista, joista jokainen voi löytää oman suosikkinsa. 

TeaHousella on myös vuokrattavia kokous- ja juhlatiloja. Tallirakennuksen Ylisille kunnostetuihin tiloihin mahtuu maksimissaan 70 henkilöä. Ylisillä järjestetään kautta vuoden erilaisia viihde- ja kulttuuritapahtumia, kuten näyttelyitä, konsertteja, stand up -iltoja ja huutokauppoja. 

Wehmais Deli&Deco-myymälässä on monipuolinen valikoima ruoka- ja sistustuotteita

Teehuoneen yhteydessä toimii myymälä, jonka valikoimista löytyy teelaatujen ja erilaisten teehen liittyvien tuotteiden lisäksi paikallisten tuottajien ruokatuotteita, laaja valikoima luomutuotteita sekä sisustustuotteita. Myymälässä on myynnissä myös Teehuoneen omaa tuotantoa, kuten erilaisia skonssi-valmistaikinoita, kotitekoista lemon curd -sitruunatahnaa ja saaristolaisleipää.

TeaHouse of Wehmais kuuluu palkittuihin ruokamatkailu- ja lähiruokaverkostoihin.

Saimaan alueella toimii useita ruokamatkailuverkostoja. TeaHouse of Wehmais kuuluu palkittuihin Saimaa Gastronomy - ja D.O. Saimaa -verkostoihin. Saimaa Gastronomy -verkosto voitti syksyllä 2019 Suomen paras ruokamatkailutuote -palkinnon, ja D.O. Saimaa -laatu- ja alkuperämerkki palkittiin puolestaan Vuoden 2019 Matkailutekona. 

Tarkemmat tiedot, kuten aukioloajat ja ajankohtainen ohjelma, kannattaa tarkistaa nettisivuiltamme, jonne pääset tätä linkkiä klikkaamalla.