Suoraan sisältöön

Häiriötiedote

Järvi-Saimaan Palvelut Oy tekee asennustöitä vesijohtoverkostossa Juvalla to 8.12.2022. Töistä aiheutuu vedenjakelukatko Vehmaan ja Vuorenmaan alueille klo 12.00 alkaen. Katkon kesto noin 2 h. Vaikutusalueen kartta aukeaa tästä linkistä 8.12. katkoalue

Vesikatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä värihaittaa. Pyydämme juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu.

Vedenjakelukatkosta tiedotettiin nettisivujen lisäksi kohdennetuin tekstiviestein. Jos et saanut tekstiviestiä ja asut katkon alueella, käy lisäämässä yhteystietosi tiedotusjärjestelmään oheisen linkin kautta Häiriötiedotus - Juvan kunta

Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoa:

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

p. 050 400 8011

Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen

Tuulenpesä

Tuulenpesä

Yhteystiedot

0400 776 633

tuular.kaariainen@gmail.com

Osoite

FIN-51850 Vuorenmaa

Avoinna

Koko vuoden

Nevajärven rannalla, oman niemen luonnonrauhassa on hyvä viettää lomaa.

Tuula ja Raimo Kääriäisen lomahuvila Tuulenpesä sijaitsee rauhallisella paikalla omassa niemessä Nevajärven rannalla. Huvila sijaitsee ihan rannassa. Ranta on matalaa ja hiekkapohjaista, joten siellä on lasten turvallista nauttia lämpimistä kesäpäivistä.

Nevajärvessä on runsas kalakanta, ja sieltä nouseekin hyvin mm. haukea ja kuhaa sekä kesällä että talvisaikaan. Vesille pääsee kätevästi puuveneellä omasta rannasta. Kalastusluvan voi hankkia huvilalle saavuttaessa.

Ympäröiviin metsiin on vaivatonta tehdä retkiä. Metsämarjat ja sieniapajat löytyvät läheltä.  Alueella on hyvät mahdollisuudet maastopyöräilyyn. Talvisaikaan hiihto- ja laskettelumahdollisuuksia on lähiseudulla.

Tuulenpesä

Talviasuttava, hyvin varustettu lautarakenteinen 68 m² mökki, ja nukkuma-aittahuone 12 m². Perinteistä mökkiä on uusittu viime vuosina mm. ikkunat on uusittu.
Sähkölämmitteinen sauna sijaitsee asuinrakennuksessa: käytössä on myös erillinen, puulämmitteinen ekosauna.
Vuodepaikkoja: 5 
Makuuhuoneita: 2
Huvila sijaitsee lähellä hiekkapohjaista ja matalaa rantaa oman niemen rauhassa. 
Lisätiedot ja varaukset: Tuulenpesä