• Päätös julkaistu 14.09.2021
  • Kuulutus

Kirjastovirkailija

Haemme Juvan kunnankirjastoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kirjastovirkailijaa.

Tehtävän kuvaus
Kirjastovirkailijan päivittäisiin työtehtäviin kuuluu monipuolista asiakaspalvelua sisältäen neuvontaa ja digiopastusta sekä kokoelmatyötä ja järjestelytehtäviä, mm. aineiston hankintaa, valintaa, vastaanottoa ja luettelointia. Kirjastovirkailija osallistuu muun henkilökunnan kanssa viestintään ja tapahtumien suunnitteluun sekä tapahtumien järjestämiseen.

Työn suorittamispaikka työsopimussuhteisen tehtävän alkaessa on Juvan kunnankirjasto.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai on lisäksi kirjasto- ja informaatiotutkimuksen opinnot, tai soveltuva kirjastoammatillinen perustutkinto. Työ sisältää ilta- ja lauantaivuoroja.

Etsimme luovan työotteen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa henkilöä, jolla on kykyä itsenäiseen työhön. Tehtävän hoitamaan edellyttää joustavia asiakaspalvelutaitoja ja valmiutta työskennellä erilaisten asiakasryhmien kanssa.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän vastaanottamista.

Työsuhteessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

(Mikäli hakeminen Kuntarekryn kautta ei ole mahdollista, hakemuksen voi toimittaa myös postitse osoitteeseen Juvan kunta, Sivistyspalvelut Nina Tamminen, Juvantie 13, 51900 JUVA. Kuoreen merkintä: Hakemus. Hakemuksia ja liitteitä ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään käsittelyä varten.)

Haku päättyy: 28.9.2021 klo 12:00
Työ alkaa: 1.1.2022
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Työn luonne: Kokoaikatyö
Palkkaus: KVTES
Työavain: 384491

Yhteystiedot:
Johanna Kuusisto, kirjasto- ja kulttuurikoordinaattori
puh. 0400 136 176
johanna.kuusisto(at)juva.fi

Työnantajakuvaus:
Juva on vireä ja viihtyisä kunta Etelä-Savossa 5-tien varressa, Järvi-Suomessa. Juvalta löydät puhdasta luontoa, laadukkaat julkiset palvelut ja kattavat kaupalliset palvelut. Monipuoliset harrastus- ja vapaa-ajanpalvelut ovat sinua lähellä. Arki on sujuvaa.

Juvan kunta on työnantajana henkilöstöä arvostava ja kehittymistä tukeva. Työskentelemme sekä yksilön että yhteisön hyvinvoinnin ja tuloksellisuuden parantamiseksi.

Juvan kunta on savuton työpaikka.