• Päätös julkaistu 01.09.2020
  • Kuulutus

Liikunnanohjaaja

Juvan kunnan sivistystoimessa on haettavana liikunnanohjaajan toimi.

Tehtävän kuvaus

Haemme vapaa-aikatiimiimme liikunnanohjaajaa.

Liikunnanohjaajan tehtävään kuuluu vastuu kunnan liikuntapalveluiden, vesiliikuntakeskus Sampolan ja uuden liikuntahallin toiminnan suunnittelusta, kehittämisestä ja hallinnosta. Tehtävään sisältyy myös yhteistyö järjestöjen, koulujen ja muiden toimijoiden kanssa, tapahtumien järjestäminen, uinninvalvonta ja uimaopetus sekä monipuoliset vapaa-aikapalvelujen tehtävät. Liikunnanohjaajan tehtävä sisältää hallinnollisia tehtäviä, kuten suunnittelua, markkinointia, organisointia ja johtamista.

Työaikamuoto on yleistyöaika (38,25h/vko), johon sisältyy aamu-, ilta- ja viikonlopputyötä. 10 % työstä on nuorisotyötä.

Liikunnanohjaajan kelpoisuusehdot ovat soveltuva korkeakoulututkinto tai ammattitutkinto ja riittävä työkokemus. Tehtävään valitulta edellytetään Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton hyväksymät uinninvalvojan ja uimaopettajan koulutukset sekä hyväksytysti läpäistyä uinninvalvojan testiuintia. Eduksi katsomme koulutuksen vauva- ja perheuintiohjaukseen ja nuorisoryhmien ohjaukseen. Arvostamme kokemusta eri-ikäisten ryhmien ohjauksesta, asiakaspalvelutaitoja, kykyä työskennellä ryhmässä ja itsenäisesti sekä viestintä-, organisointi- ja työnsuunnittelutaitoja. Eduksi katsomme myös kokemuksen kunnan hallinnosta, järjestöyhteistyöstä ja nuorisotyöstä.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävää täytettäessä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

(Mikäli hakeminen Kuntarekryn kautta ei ole mahdollista, hakemuksen voi toimittaa myös postitse osoitteeseen Juvan kunta, Nina Tamminen, PL 28, 51901 JUVA. Kuoreen merkintä: Hakemus. Hakemuksia ja liitteitä ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään käsittelyä varten.

Haku päättyy: 15.9.2020 klo 12.00
Työ alkaa: 5.10.2020 tai sopimuksen mukaan
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Työn luonne: Kokoaikatyö
Palkkaus: KVTES 02VAP050
Työavain: 310582

Yhteystiedot:

Sivistysjohtaja Anne Haakana,
puh. 0400 136 170, anne.haakana@juva.fi

Nuoriso-ohjaaja, Tarja Himanen,
puh. 040 707 8243, tarja.himanen@juva.fi

Työnantajakuvaus:

Juva on vireä ja viihtyisä kunta Etelä-Savossa 5-tien varressa, Järvi-Suomessa. Juvalta löydät puhdasta luontoa, laadukkaat julkiset palvelut ja kattavat kaupal­liset palvelut. Monipuoliset harrastus- ja vapaa-ajan­palvelut ovat sinua lähellä. Arki on sujuvaa.

Juvan kunta on työnantajana henkilöstöä arvostava ja kehittymistä tukeva. Työskentelemme sekä yksilön että yhteisön hyvinvoinnin ja tuloksellisuuden parantamisek­si.

Liikunnanohjaajan hakuilmoitusta pääset lukemaan klikkaamalla tästä (pdf, 52 kB)