• Päätös julkaistu 09.09.2022
  • Kuulutus

Yhteisötaiteilija

Tehtävän kuvaus
Juvan kunnan kulttuuripalvelut hakee yhteisötaiteilijaa ajalle 17.10. - 18.11.2022.

Työskentelet yhteisötaiteilijana kunnan eri palveluissa ja toimintaympäristöissä. Ajatuksena on, että työ voi tapahtua kirjasto- ja työllisyyspalveluissa tai esimerkiksi vanhuspalveluissa, nuorisopalveluissa, opetuksessa ja varhaiskasvatuksessa. Saat itse tuottaa ideoita ja ajatuksia siitä, mitä luovuudella hyvinvointia tuottavaa luovaa, taiteellista toimintaa tahtoisit olla toteuttamassa. Millaisin luovin teon haluaisit tulla lisäämään kuntalaisten hyvinvointia ja osallisuutta Juvalla?

Olemme ideoille avoimia, ja toivomme sinun laittavan hakemukseesi esille konkreettisia asioita, joita tahtoisit olla toteuttamassa työsuhteesi aikana. Työskentely mahdollistuu Opetus- ja kulttuuriministeriön kokeiluhankkeemme ansiosta, jolla ollaan mahdollistamassa taiteellista työskentelyä ja tuottamassa juvalaisille hyvinvointia.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva taiteenalan tutkinto. Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyä ja kokemusta erilaisten ryhmien parissa työskentelystä sekä oman auton käyttöä.

Palkkaus kvtes:n työehtosopimusten mukaisesti (KVTES), projektiluonteiseen työtehtävään 3300 e/kk.

Paikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Haku päättyy:  23.9.2022 klo 12:00
Työ alkaa:  17.10. - 18.11.2022
Työsuhteen kesto: Määräaikanen, 17.10. - 18.11.2022
Työn luonne:  Kokoaikatyö
Palkkaus:  KVTES, 3300 e/kk
Työavain:  466119

Yhteystiedot
Johanna Kuusisto, kirjasto- ja kulttuurikoordinaattori, puh. 0400 136 176, johanna.kuusisto@juva.fi

Työnantajakuvaus
Juva on vireä ja viihtyisä kunta Etelä-Savossa 5-tien varressa, Järvi-Suomessa. Juvalta löydät puhdasta luontoa, laadukkaat julkiset palvelut ja kattavat kaupalliset palvelut. Monipuoliset harrastus- ja vapaa-ajanpalvelut ovat sinua lähellä. Arki on sujuvaa.

Juvan kunta on työnantajana henkilöstöä arvostava ja kehittymistä tukeva. Työskentelemme sekä yksilön että yhteisön hyvinvoinnin ja tuloksellisuu­den parantamiseksi.

Juvan kunta on savuton työpaikka.