Suoraan sisältöön

Lähde luontoon Juvalla - valitse sinulle sopiva retkeilyreitti, aktiviteetti tai vaikka molemmat.

Juvalla luonnossa liikkuminen on vaivatonta. Retkeilyreitistöt ovat kattavat ja liikkeelle pääsee sekä aivan keskustasta että kauempaakin kyliltä mihin vuodenaikaan tahansa. Maasto Juvalla on monipuolista ja suhteellisen helposti kuljettavaa myös yleisimpien reittien ulkopuolella. Luontoaktiviteetteja löytyy kalastuksesta retkeilyyn.

Talvella valaistuja latureittejä löytyy keskustasta, Lautealasta ja Koikkalasta, ja lisäksi paljon muita reittejä löytyy ympäri Juvaa. Luistelemaan pääsee esimerkiksi Salajärven retkiluisteluradalla ja lumikenkäilemään Itäsuolla. Myös moottorikelkkareitistöt ovat kattavat.

Kesäaikaan latupohjat ovat retkeilijöiden ja kuntoilijoiden käytössä. Esimerkiksi Hiidenmaan retkireitti ja Gottlundin kierros keskustassa ovat viitoitettuja reittejä. Perinteisen patikoinnin lisäksi Juvalla voi pyöräillä, meloa tai vaikkapa ratsastaa luonnossa itsenäisesti tai opastettuna. Kalastus on mahdollista sekä luonnonvesissä että istutuskohteissa: Rävykosken ja Samusenlahden jalokala-apajat kutsuvat kokeileen kalaonneaan. 

Tutustu reitteihin ja aktiviteetteihin ja lähde luontoon: